Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tolhatna neha,mondjuk 20% dk nyuggerkommandot,es es 80 pizzasutest,de ehhelyett 150% agyhalott dk trash propagandat es 30% virushisztit keretlenul.
Semmi mast.
Az tény,de erre mondom azt hogy ha lehet választani hogy építenek egy stadiont a lopás mellett,vagy csak lopnak,akkor inkább az elsőt választom.Mindezt úgy mondom hogy rühellem a focit és sose néztem.
Azok is fontosak... sőt.... de ennyi botlábúnak nem stadion kellene, hanem seprő a kezükbe és irány az utca
Ezzel az erővel azt is mondhatnád, hogy sosem volt olyan jó világ, mint Fleto alatt, amikor tömegek személyi igazolványra tudtak autót “venn”i és minimálbérre ingatlant..... akkor ezek szerint az volt az aranykor
mér bántod? Senki nem örül a jelenlegi helyzetnek picit ingerültebb mindenki bogyó ettől függetlenül jó srác Ő így látja te így látod én meg amúgy. Na bumm és akkor Ha rajtam múlna az összes poltikus kivétel nélkül felraknám a szibériába tartó marhavagonra párttól függetlenül. Azt felkérném inkább hófehérkét meg a 7 törpét az ország vezetésére bármelyik alkalmassabb lenne ezeknél. Ha már politika
Mindenkitudja,oktatasegeszsegugy kell.
Ha nem vetted volna eszre kozlom,csak reakcio a te elmebeteg mennyisegu propagandacunamidra.
Bogyó, az a helyzet, hogy soha nem volt még olyan jó világ mint a fidesz alatt.
Itt vagy Te élő példának. Mióta a fidesz van hatalmon, van újabb motorod, fejleszted a fotós felszerelésed és a legfontosabb hogy új autót vettél.
Köszönjük szépen, ezek után tejesen hiteltelen a politikai véleményed
Te pedig az itthoni, velejéig rohadt rendszer körömszakadtáig menő védelmét hagyhatnád abba, főleg hogy nem is vagy a valódi haszonélvezője.
Inkább felesleges
Komolyan addig tolod ezt a keretlen propagandat mig egy ellenzeki szavazo is lapattal utne,fogd mar fel a szetdohanyzott fejeddel hogy 0-24 ben csak a politikan rugozni csak elmebegek tudnak,ez az orbanellenes faszsag csak az agyadat mergezi egyfytaban,legyen mar eleted is ezen kivul.Mad tema nincs mar abban a hulye fejedben?
Egy kibaszott posztot nem lehet betenni anelkul hogy ne hanynad oda keretlenul hogy stadion,meszaros,tiborc,HARMINCAN halnak meg orban miatt,lopnak faszsagot.
Eljel mar egy picit e nelkul az agybeteg fuggoseg nelkul ha lehet,vqgy csak kimelj meg es pukkadj mar fel a gyulolettol.
Az elmúlt 20évben 8 stadion épült.Az sok?
Kár hogy lecsúsztál, hétfőn talizhattunk volna. Most nyomnád az ágyat, fájna az üres fejed meg vacognál a láztól.
Kéretőzz be egy kovidosztályra, kicsit puszilgasd meg az embereket ha ez kamu
ixelj
na látod nálunk meg van egy csomó stadion akkor csak jobbak vagyunk náluk Igaz focista meg nézőközönséget nem vettek az építményhez viszont ilyen karácsonyi vásár megrendezéséhez meg teljesen jó lesz
Csak fel napra dugulnal mar el baszki.
hagyál már ezzel a kamú faszsággal
Ott más a rendszer, más a kormány....
....náluk meg kevesebb a stadion.
Az osztrákoknál meg tb kártyára ingyen osztogatják,a gyerekek tesztelik magukat 3 naponta, és nem agyig feldugós van,hanem simán csak az orrba belekotor.
Baltat a hataba.
Tudod mit nem kapnak? Levegőt. Azt nem kapnak.
Komolyan Pipifasz, nem szoktam rossz lenni csak azzal aki megérdemli. Te megérdemelnél 2-:nap intenzívosztályt most.
Ezt nem mondanám. Valamiért az én környékemre soha sem igaz ez a sok negativitás. Itt tesztelnek. Beteg van rengeteg.
falunapon gyomorrontást kaptak?
Mer nincs teszt... csak azt nem.hangoztatják..