Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kovidot kellene végre elkapd, alig várom már hogy telesírd az üzenőfalat, hogy mennyire beteg vagy.
Hatalmas a különbség a hitel és kp között. Az az aprópénz amit Bogyó hitelezett a kocsira, elhanyagolható.
akkor már sokkal jobb ha simán csak lopnak stadion építés nélkül
Ennek a qrva sok üres stadionnak gigászati fenntartási költségét is nekünk kell fizetni mert piaci alapon nem fenntartható
Pipi a C vitamin az fasza
Én kb 5-6 éve iszom azőta 1x voltam lázas beteg 1 napig
Veszek borászati boltban 1 kilós zacskóban ( most valami 3500ft) aztán flakon a teszek 1-2 grammot rá a vizet és azt iszogatom egész nap
a faszt fűtött gyep meg több millás fizetés kell
Nekem a magyar fociról mindig ez a videó jut eszembe Akárhányszor megnézem sírok. Viszont a valódi vicc mégis csak az,hogy ez a paródia 100%-ban tükrözi a magyar valóságot
http://youtu.be/DqLltix1TwA
A politikában?
Gondolom te még soha nem trükköztél számlával vagy ezzel azzal.
Egy se maradna.
Ez nem lenne jó mert egy politikus se lenne az országban aztán gyors farokra venne az únió
Nosza.
Aki marad, aki még nem mocskolta be magát.
Végre először lenne jobboldali kormányzás a rsz váltás után
Siman kiegyezek ezzel a deal-el.
De akkor a haverjaid is mennének.Akkor kit istenítenél?
Neked meg egy éjszakás rakodói állás az Ikeában.
Ezért volt a venni idézőjelben most is hitelre veszik a legtöbben.... ezt mar elmondtam többször, hogy aki hitelt vesz fel, az nem ingatlant vesz, hanem egy hitelkonstrukciós csomagot... ingatlant majd akkor vesz, ha kifizette a hitelt
igazából nekem igen
Neked meg lapat.
inkább lóvét nem kéne ennyit adni nekik.Illetve kaphatnának,győztes meccs vagy lőtt gól után,lenne egy 300ezres alap,a többi megszerezhető prémium.Lenne egyből teljesítmény.
Sitt, és vagyonelkobzás.
Majd ha te sundorogsz karigeri helyett a karmelitaban 22 utan atforditod a kormanyrudat.
karácsonyi vásárt hol rendeznéd akkor.
akkor a bank vette nem a minimálbéres
és? Nekem minden betegségem pont így zajlik évente 2X-is . Szeptember és december minden évben mondanám, hogy óramű pontossággal mert általában karácsony és szilveszter körüli időszakban szokott jönni de a rohadék most csúszott 2 hetet azt áttért januárba. lehet idén 3x is beteg leszek kb. pont leszarom ettől nem fogok c vitaminokat szedegetni hiába rak az asszony elém egy tányérral.
Én meg azt választanám, hogy aki lop, az sitt.... nincs különbség tolvaj és tolvaj között