Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pénz az pénz.
És azért vállaltam be még azon felül két munkát.
Verhetném itthon is.
Vagy siránkozhatnék.
De abból nincs mani.
Még most alkotják ezek a gyökerek. Szakképzési.jegyzék lesz vagy mi.a fene, de a vizsgáztatást elveszik a képzö intézményektöl, akkreditált helyn kell majd vizsgázni de eléggé.visszanyirbálták a lehetöségeket felnöttképzéseknél..
Fasznak dolgozol neki ha utalod?
En se megyek tuzoltonak,azokolyanok mint a targoncasok.
Reggel leírtam neked.
De Orsós kivisz minket a makkosból
Amugy az okj alapszakmát ado.képzést sose lett volna szabad megengedni. Katasztrofális.....
Mi lesz helyette?
Csak infot gyujtok.
Má nincs, a tavaly beiratkozottakat futtatják le.
Van meg okj kepzes,elmennek tankhajófestőnek.
Pipi nem túl bonyolult, nem él nagy lábon munkásszálló, horgászat, pizza sütve tepsiben szóval amit össze rongyozott, pénzt, azt ingatlanba tette. Be is vált, mert az elmúlt 10 évben kb. 5x-re ment fel az ára... most már megél azokból is, akkor is, ha fél pár használt zoknit ad el. Ezért nem izgatja a emberei sorsa sem... nem rokonok...
Igaza van A te (meg az én ) időmben mindig a kapitalizmust szerettük volna - hát most itt van
Ma se váltjátok meg a világot...
A hanyatlo gazdaságban nem.hogy olcsóbb a munka hanem drágább. Kibaszottul megy fel a szakipat árképzése. Asszem.e melni kell nekem.is.
Talalj megoldast es szolj.
Neven nevezm az onkentes munkasort.
Puros-feher viaszosvaszon,vagy a mostani krumplislegenda parizer-kifli-pirosarany dream team?
Kedvencem!

Ugyanez heavy metal feldolgozásban:

http://youtu.be/qNkeqzpCxjk
A vizes a burkoló a villanyszerelő csak őszre vállalta a felújítást nekem.
Lenne "mester" már holnap is, de az a küszöböt nem lépheti át.
Igaz, nem is.fizet sokat
Te meg amugy se mégy az utcára maragy otthon
Még.......és Bp.-n......innen már fogadhatsz azonnalra bármilyet.
Nem érdekel az ellenzéki összefogás sem.
Előre kellene nézni, a megoldásokat keresni, nem a régi rendszerrel foglalkozni!
Mert most állítólag jó irányba haladunk.
Akkoriban azt hittük, hogy mienk a gyár a tsz az ország, erre nesze, a tsz elnök a lányát és a fele tsz-t is odaadhatta tehát az övé volt : http://youtu.be/u13VTCjU2tk
Aki azonnal tud kezdeni, ott baj van tele vagyok mesterember haverokkal, mind be van táblázva egész évre
Pontosan!
Erről szól az ellenzéki összefogás.
Mire jó megint ez a komcsizás?
Éljünk a jelenben és szeressük felebarátainkat!
Csak együtt sikerülhet!
Miiiiii?
Az utóbbi kb. 25 évben ilyen "maszek" (tehát magyar, magánszemély tulajdonú) kis- vagy középvállalkozásnál dolgoztam/dolgozom. Volt olyan tulajdonos aki szintén ilyen volt (egyre rá is borítottam az asztalt, mikor otthagytam), volt aki meg a végletekig rendes. A jelenlegi főnököm például teljesen korrekt velünk, alkalmazottakkal szemben. Kicsit összehúztuk a nadrágszíjat, de senki nem került az utcára.
Sima meszelés. Teddy-hengerrel!