na egyezzünk akkor ki mindenki tolvaj csak te nem De te meg egy szánalmas hülye vagy melyik a jobb?
Ekézed meg a hibát keresed f2-ben. Én nem ismerem sőt konkrétan azt sem tudom mivel foglalkozik a cége bár nem is különösebben érdekel . Kiállni sem tudok mellette mert nem tudom igaz e amit állít De még is csak abból tudok kiindulni amit állít, mert máshonnan nincs információm. Ha abból indulunk ki és elhisszük amit mond (nekem nincs okom nem elhinni) akkor üzemeltet egy olyan céget amit a legjobb tudása szerint a törvény betűit betartva hivatalosan vezet. Számlát ad, számlát kér a dolgozóit annyira jelenti be amenyit ténylegesen megkapnak jövedelmet nincs zsebbe ide-oda pénz, nincs visszacsúsztatott pénz semmi. Befizeti rendesen az adókat az áfától a járulékokig a hipáig, az építményadóig a gépjárműadóig(hav van a cégnek személyautója) Rendre kifizet mindenkit időre államot, önkormányzatot, alkalmazottat, beszállítót, bérlemény tulajdonost(ha van) szolgáltatókat. Még akkor is amikor húz egy kb., 40 millás mínuszt és akkor te jössz ilyen faszsággal, hogy a haver megjavította az eldugult retyót számla nélkül? Egyébként az ilyen dugulás elhárítosók ev-k tam-os számlát adnak majdnem mindegy adnak e vagy nem bár ezzel csak azt írom, hogy példának is szar azon nem változtat, hogy te próbálsz a kákán is csomót keresni. Bennem keressél bennem lehet bazmeg én nem vagyok ilyen szerény amit tudok elcsalok (bár már elég jól beszűkítették az eddig szándékosan nyitvahagyott lehetőségeket) egyébként sem kapok lófaszt sem a befizetett adóimból jó ha tudod ezek milliós nagyságrendűek havi szinten pedig nem egy giga vállalkozásokról beszélünk.
Így van. Korlátlan mennyiségben van bármennyi, ingyen. Nekünk is van itthon is, már több dobozzal elhasználtunk. Na meg majd mindenhova kell friss negatív teszt.
Annyit agitált a bogyó mindenkit oltás ügyben hogy azt álmodtam beoltottak
Ruszki vakcina és a szemöldökbe adták
Mindenkinek kellett vinni egy flakon fagyasztott vizet és azt kellett rányomni a szuri helyére
Ezzel a szemlélettel van igazolva minden....
ha Régen loptak, akkor a most is szabad.... és máris nincs semmi látnivaló, lehet haladni tovább kérem szépen ezért van az, hogy az egyik kutya másik eb..... Ja, csak ez a mi kutyánk, neki szabad
Jaj hagyjuk már a hülyeséget.Tudod mikor mondjuk dugulás van otthon,szólsz a duguláselhárítónak,aztán mikor fizetni kell mondod a bűvös mondatot:Nem kérek számlát!
Meg a kismillió hasonló eset.Meg amikor átugrik a haver megjavítani valamit.Ne álszenteskedjünk,mindenki követett már el ezt azt,csak ki kisebbet ki nagyobbat.
Ha 6 forint ha 6 milliárd akkor is tolvaj a tolvaj.
Hát az én immunrendszerem az nagyon jó. Kb. ha az utca végén eltrüsszenti valaki magát másnap megbetegszem Ez így volt régen így van most valószínűleg lesz később is. Ha valakinek hát nekem ezt már rég be kellett volna nyelnem édesapám 78 éves elmondása szerint még náthás sem volt soha életében
Nem vagyunk egyformák
hibázni tud a legjobban odafigyelő is. Itt a szándékosságon lenne a hangsúly nem a véletlen hibából fakadó Bár azért tart könyvelőt egy vállalkozás,hogy ezt észrevegye
baszki teszek rád én is egy x-et megbizható jó H.A.B-osom vagy Önállóan többet tudsz mint a parlementben lévők együtt véve. Talán nálad a közvagyon sem herdálódna. Persze a lehetőségek megváltoztatják a legjobb embert is
Szüleim betegek voltak, tőlük nem kaptam el. Most nyílt téren kb 5perc beszélgetés után kaptam el. Tökéletesen lehet követni hogy ki kitől kapta el kinek adta tovább. Napra pontosan ugyanúgy jöttek a nagyon hasonló tüneteink.
Én jól vészeltem át eddig, most már vége. Ha mindenkin így átmenne, nem is beszélnénk külön betegségről.
Mondjuk most már zavaró hogy két napja olyan érzés mintha klóros vízzel mosnák a fejemet belülről.
Nem tudom, én még mindig várom, hogy végre jobboldali kormány legyen Mo-on, hátha kihal ez a neokomcsi világlátás de lehet igaza lesz Zolinak és nekem kell a végén ezt is megcsinalni mondjuk o lenne az első biztos szavazóm.... mar csak olyan 2M hiányzik és megvan a 2/3
Szerintem már el is készült Csak nem gondolod, hogy 3000 dörzsölt tolvajt fogva tudunk tartani a saját arénájukba
Ezek mindig előttünk járnak egy lépéssel
Ekézed meg a hibát keresed f2-ben.
kezdődhet a sorozat gyártás
Amikor beadták egész szar érzés volt
Ruszki vakcina és a szemöldökbe adták
Mindenkinek kellett vinni egy flakon fagyasztott vizet és azt kellett rányomni a szuri helyére
ha Régen loptak, akkor a most is szabad.... és máris nincs semmi látnivaló, lehet haladni tovább kérem szépen
Meg a kismillió hasonló eset.Meg amikor átugrik a haver megjavítani valamit.Ne álszenteskedjünk,mindenki követett már el ezt azt,csak ki kisebbet ki nagyobbat.
Ha 6 forint ha 6 milliárd akkor is tolvaj a tolvaj.
Nem vagyunk egyformák
Én jól vészeltem át eddig, most már vége. Ha mindenkin így átmenne, nem is beszélnénk külön betegségről.
Mondjuk most már zavaró hogy két napja olyan érzés mintha klóros vízzel mosnák a fejemet belülről.
Ezek mindig előttünk járnak egy lépéssel
a kérdés pedig csak költői volt gondolom