Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

42/1. nem hiszem, hogy ezt nagyon kéne magyarázni bárkinek is... le van írva, és hatályos, vizsgáznunk is kellett belőle... aki ennek ellenére sem érti, így járt.
"A megkülönböztető jelzéseket (villogó kék fényjelzést és szirénát vagy váltakozó hangmagasságú más hangjelzést) használó gépjármű, illetőleg minden ilyen gépjárművekkel kísért (közrefogott) zárt csoportban haladó, megkülönböztető fényjelzést használó gépjármű részére minden járművel, minden helyzetben elsőbbséget kell adni, és akadálytalan továbbhaladását - félrehúzódással és a szükséghez képest megállással - lehetővé kell tenni."
Egy félvak delfin is őt hozná ki.
Ezzel a felvétellel tuti a motoros hozzák ki hibásnak.
Talán van itt kékvillogóra jogosult, kijavít ha nem így van, de én úgy tudom, a kék villogónak nincs elsőbbsége attól hogy villog, pont azért mert a vakegér esetleg lehet nem fogja fel.
Átmehet a piroson, megszeghet minden KRESZ szabályt megkülönböztető jelzéssel, de az ő felelőssége, meggyőződni annak veszélytelenségéről.
Ha a motoros megengedett sebesség közelében jött volna, akkor a mentős beszopja. Így van esélye hogy a nagy sebesség miatt kihozzák ártatlannak.
Én a mentősnek drukkolok.
Az csak a kommunkáció,az a szekér amivel ment nem tud 170-nél többet.
Nem hülyék Pesten sem a mentősök, elég defenzíven vezetnek, de az egy jól belátható kereszteződés, legfeljebb a gázt vette el a mentős, szerintem simán benézett és a normális sebességgel haladó járműveket észre is vette volna, illetve azok meg is tudtak volna állni.
Na de ő volt ez a "kéccázzal neki mindennek" stílus képviselője hajdanán, nem?
Én azért nem szoktam lassítani, mert ezen a xaron kb. nincs fék....
jé, oda jártak a fiamék zenélni a próbahely.hu-ba.
nálunk tegnap alig jött össze a 20 ember
50 emberen túl jártak mire sikerült a 20
nem tetszett nekik a ruszki vakcina
Mostmár egyre sürgetőbb a gazdasági rész,bár még sok az oltásellenes.
Éppen ezért nem is lassítottam le, mert a lendület drága dolog gyenge motoron
NIncs is motorja
pont a nyuggereket oltják akinek a többsége simál el lenne otthon még pár hónapt
inkább az olyanokat kellene mint a boltosok meg a buszvezetők stb
És bent a sűrűjében, parkoló autók között 1 sávon, alsóbb rendű utcában. Azért itt lazán rohangálhatnak gyalogosok is keresztbe, meg ezer dolog tud eléd ugrani, itt az 50 is sok néha, pedig én sem vagyok szégyenlős.
https://www.google.com/maps/@4...!3m6!1e1!3m4!1s3VUq89mk136_aWiHfLs5Gw!2e0!7i16384!8i8192
Faszomat, már rég le lennének, ha nem válogatnának az ótásban (kösz, dk!) Asszony naponta felhív 10-20-at, és győzködi őket egyenként miközben a másik vonala folyamatosan csörög, 40-50-esek hívják, hogy mikor jöhetnének... de amíg van a listán ótatlan és regisztrált nyugger, addig nem lehet 60 alattit
Tuti Y-fordulót akart.

https://www.origo.hu/nagyvilag...
Ja igazad van 701-es volt https://bpiautosok.hu/fotok-me...
Pesten még autóval se megyek át így főúton keresztbe, hiába ződ... ezt simán elbaxta volt szegény
Főni mondta,húsvétig le kell a nyuggereket.
Bogyó, mákod van (mákod van? ) hogy megkaptad az óttást, mert megint csak a 60+-t lehet oltani. Fiatalabbak, krónikus betegek le vannak szarva. Azt mondjuk nem tudom, kinek jó ez Már ótunk fájzert is, az eddig csak ponton volt, de csak nyuggerbe.
Vagy 701. A kicsi is elég jól megy, a 701 meg nagyon jól meg.
Látták, hogy milyen sportosan ereszkedik a csatornán.
Még azok után is, hogy kimerítő meneteken lehetett túl
Jól döntöttek a fidesznél.
Így van, ez 1 husqvarna svartpilen 401 volt, de olyan mintha fel lenne gyorsítva mikor jön a motoros.
Biztos Szájernek de a fidesznek volt annyi önkritikája legalább, hogy sportminisztert csináltak belőle, nem oktatásügyit