Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Harcos bolsi azonnal allamosit,a verukben van.
nem nagyon hiányzott a power A gésa500-ad meg a rőtyó csiklód együttes sebessége nem tudja az mint a zx9 végre Városban nem nagyon motoroztam Ilyen állat módjára pláne nem. Nekem életem az autópálya volt a tempóm halálos
Városban ilyet mint ez a srác csinált nem lehet csinálni. A felvételek alapján 150-200 volt szerintem. Még is mire számított? Pláne egy forgalmas belvárosi részen? Ilyenkor felmerülhet a kérdés, nem e készakarva történt e ez így De akkor sem ilyen helyen kéne. Hanem ott ahol nem sérülhet más. Itt is csak a vak szerencsén múlott, hogy nem vitt magával még vagy kettőt Ettől függetlenül sajnálom
Az amit az angliai üzemükben gyártanak, az az övék.
Jól látod, de attól még az övék...
Az EU állta az egész fejlesztési költséget - és kötöttek anno egy szerződést a megfelelő elosztásról. Mi most azért nem kapunk belőle eleget (mindenféle gyártási nehézségekre, kifogásokra hivatkozva), mert 29 millió adagot "el akartak síbolni".
Nem kell lopni... az övék
Teszkós dísztárcsával.
Baszd pofan őket.
Ha meg 55-60al akkor simán elengedi a mentőt, azt megy tovább az élet, ja így is csak az övé nem.
És ha lassabban?Akkor meg mögé.
Az angolok lopják az AstraZeneca-t!
https://index.hu/kulfold/2021/...
Majdnem felborult a mentő az ütközéstől.

Viszont ha a motoros gyorsabban megy, akkor simán befér a mentő elé?
Annak már mindegy volt.
Max. a fele, de az is sok.
Most látom ahogy pattogott a mentőautó mindkettő hátsó kerékkel átment szerencsétlenen.
Ja lehet. Csak tehette volna máshogy nem másban, másokban is kárt okozva. Lakott területen, fel nem foghatom 2kiló körül lehetett.
Ja, simán csak nem adta ki neki.
Áhh,csak simán úgy gondolta meg tudja csinálni,oszt épp gyött a mentő.Na arra nem számított.
Sehogy, pont azért történ az ami
Ilyen tempóra nem tudsz felkészülni.
Megijedni nem volt ideje a mentősnek.

Lehet, hogy a gyerek tényleg öngyilkos szeretett volna lenni.
Erre a hülyére hogy tudsz felkészülni?
Benézel semmi,majd durr kiüti az oldalad.
Ezt írtam le.
Akkor van elsőbbséged, ha megadják.
Azt, hogy s paragrafus mit ír le, az is más dolog.
A kéklámpásnak ilyen esetben akkor van elsőbbsége, ha meg adják neki, és erről neki kötelessége meggyőződni.
Ezzel nincs is vita, de ez a többi közlekedő oldala.
A megkülönböztető jelzéssel vezetőnek, meg van egy más paragrafus ami vonatkozik rá. Nem mehet be a kereszteződésbe vakegér módon, mondván a kékvillogó majd megvéd, neki is van felelőssége.