nem nagyon hiányzott a power A gésa500-ad meg a rőtyó csiklód együttes sebessége nem tudja az mint a zx9 végre Városban nem nagyon motoroztam Ilyen állat módjára pláne nem. Nekem életem az autópálya volt a tempóm halálos
Városban ilyet mint ez a srác csinált nem lehet csinálni. A felvételek alapján 150-200 volt szerintem. Még is mire számított? Pláne egy forgalmas belvárosi részen? Ilyenkor felmerülhet a kérdés, nem e készakarva történt e ez így De akkor sem ilyen helyen kéne. Hanem ott ahol nem sérülhet más. Itt is csak a vak szerencsén múlott, hogy nem vitt magával még vagy kettőt Ettől függetlenül sajnálom
Az EU állta az egész fejlesztési költséget - és kötöttek anno egy szerződést a megfelelő elosztásról. Mi most azért nem kapunk belőle eleget (mindenféle gyártási nehézségekre, kifogásokra hivatkozva), mert 29 millió adagot "el akartak síbolni".
Ezzel nincs is vita, de ez a többi közlekedő oldala.
A megkülönböztető jelzéssel vezetőnek, meg van egy más paragrafus ami vonatkozik rá. Nem mehet be a kereszteződésbe vakegér módon, mondván a kékvillogó majd megvéd, neki is van felelőssége.
Városban ilyet mint ez a srác csinált nem lehet csinálni.
https://index.hu/kulfold/2021/...
Viszont ha a motoros gyorsabban megy, akkor simán befér a mentő elé?
Megijedni nem volt ideje a mentősnek.
Lehet, hogy a gyerek tényleg öngyilkos szeretett volna lenni.
Benézel semmi,majd durr kiüti az oldalad.
Akkor van elsőbbséged, ha megadják.
Azt, hogy s paragrafus mit ír le, az is más dolog.
A megkülönböztető jelzéssel vezetőnek, meg van egy más paragrafus ami vonatkozik rá. Nem mehet be a kereszteződésbe vakegér módon, mondván a kékvillogó majd megvéd, neki is van felelőssége.