Szerintem neki azért vannak igényei, hozzád képest biztos. Szóval ez a veszély nem fenyeget téged. Megnézném mikor udvarolsz neki zokni szandál övtáska szettben. Elhívnád egy wellness hétvégére valami munkásszállóra ahol éppen hazautaztak a román vendégmunkások......
Azémost felbaszott hogy a helyi másik bútorboltos kinyitott mert berakott némi csavarárut.
Szóval ha nem csinálják meg a létszám/M2 bulit hétfőn veszek pár karton csavart-szöget.
nálunk ugyanez a helyzet Na meg a vendéglátósok November 11 óta zárva tartják Őket aztán mégis van gebasz
Akkor lehet mégsem a vendéglátosok miatt ömlik a fos?
azt én sem lökném le az ágy széléről bár politikáról nem hiszem, hogy csevegnék vele. Legfeljebb azt az ajtóstrükköt megkérdezném, hogy csinálta az tetszett Azzal felléphetne valahol
ott majd lesz szerintem baj a későbbiekben Majd amikor ezeket vissza kell fizetni azt lehet a vállalkozás sem lesz már
Szépen eladósítanak mindenkit láttunk ilyet 2008-ban csak az nem volt kényszer meg nem a vállalkozásokat érintette hitel szinten hanem az egyént aki olcsó hitelt akart az ingatlanjához
mondjuk arról nekünk sincs semmi fogalmunk amikor bevezették a kötelező oltásokat gyerekkorban meddig veszkődtek rajta előtte Én pl azt sem tudom mikortól volt kötelező oltás és azt sem hány évtized kísérletezés előzte meg mielőtt leoltották vele az állományt Szerintem semennyi évtized Aztán még is egy halom olyan betegségtől véd ami előtte halálos volt Én ezektől az oltásoktól sem félek egyedül azt nem akarom, hogy ezeket a mikrocsippeket belém fecskendezzék még a végén autó nélkül is fogom a kossuth-ot
a fodrász nálunk is házhoz megy
jóval kevesebbet tud megcsinálni és még plusz pénzbe is kerül
anyámnak azt mondta csak azért csinálja mert a másik is aztán nem akarja a fejeket elveszíteni
Szóval ha nem csinálják meg a létszám/M2 bulit hétfőn veszek pár karton csavart-szöget.
Akkor lehet mégsem a vendéglátosok miatt ömlik a fos?
Szépen eladósítanak mindenkit láttunk ilyet 2008-ban csak az nem volt kényszer meg nem a vállalkozásokat érintette hitel szinten hanem az egyént aki olcsó hitelt akart az ingatlanjához
ezektől őrizkedni kell mert nem tudják mit akarnak de nagyon-nagyon akarják
jóval kevesebbet tud megcsinálni és még plusz pénzbe is kerül
anyámnak azt mondta csak azért csinálja mert a másik is aztán nem akarja a fejeket elveszíteni