Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hülye
ettől még vissza kell fizetni. Bár most az újraindítási 10 milláknak nem tudom van-e valami köze, hogy mennyi a gyerek meg ki mennyit tervez
Szerintem neki azért vannak igényei, hozzád képest biztos. Szóval ez a veszély nem fenyeget téged. Megnézném mikor udvarolsz neki zokni szandál övtáska szettben. Elhívnád egy wellness hétvégére valami munkásszállóra ahol éppen hazautaztak a román vendégmunkások......
Kb 50-nek néz ki.
nem csoffad és nem szarzsák Egy csinos 30-as nő Egy baja van, hogy rossz lovon ül Bocs illetve kettő Hogy nem az én farkamon
Azémost felbaszott hogy a helyi másik bútorboltos kinyitott mert berakott némi csavarárut.
Szóval ha nem csinálják meg a létszám/M2 bulit hétfőn veszek pár karton csavart-szöget.
Pl. nálunk nincs zárva a konkurencia. Gúnyát cipőt bármelyik multiban vehet szarásig ahogy előtte is.
nálunk ugyanez a helyzet Na meg a vendéglátósok November 11 óta zárva tartják Őket aztán mégis van gebasz
Akkor lehet mégsem a vendéglátosok miatt ömlik a fos?
Azért ez egy kicsit más. Ha az ember mondjuk egyébként is tervez még gyereket akkir kpásból kamantmentes a mani.
kóstoltad már? Lehet nem is rossz.
azt én sem lökném le az ágy széléről bár politikáról nem hiszem, hogy csevegnék vele. Legfeljebb azt az ajtóstrükköt megkérdezném, hogy csinálta az tetszett Azzal felléphetne valahol
szerintem fletó szúrja ha épp nincs telibe
lehet ezzel a vakcinával letisztítják a világot, majd maradunk néhányan akik nem kérték
akkor én észre sem venném én alapjáraton is kibaxot gyenge vagyok
ott majd lesz szerintem baj a későbbiekben Majd amikor ezeket vissza kell fizetni azt lehet a vállalkozás sem lesz már
Szépen eladósítanak mindenkit láttunk ilyet 2008-ban csak az nem volt kényszer meg nem a vállalkozásokat érintette hitel szinten hanem az egyént aki olcsó hitelt akart az ingatlanjához
mondjuk arról nekünk sincs semmi fogalmunk amikor bevezették a kötelező oltásokat gyerekkorban meddig veszkődtek rajta előtte Én pl azt sem tudom mikortól volt kötelező oltás és azt sem hány évtized kísérletezés előzte meg mielőtt leoltották vele az állományt Szerintem semennyi évtized Aztán még is egy halom olyan betegségtől véd ami előtte halálos volt Én ezektől az oltásoktól sem félek egyedül azt nem akarom, hogy ezeket a mikrocsippeket belém fecskendezzék még a végén autó nélkül is fogom a kossuth-ot
ha más nem a színe miatt biztosan
a mozik zárva vannak nem?
kéne ilyet gyártani Biztos nem rossz buli. Annak is gyártanék aki oltást sem kapott csak annak feláras lenne
még helyesebben: ayltonak
ezektől őrizkedni kell mert nem tudják mit akarnak de nagyon-nagyon akarják
Helyesebben: alytónak
a fodrász nálunk is házhoz megy
jóval kevesebbet tud megcsinálni és még plusz pénzbe is kerül
anyámnak azt mondta csak azért csinálja mert a másik is aztán nem akarja a fejeket elveszíteni
Mar sokba, a eszamla miatt a bejovo-kimeno dolgokban naggyabol szinkronban kene lenni.