haverom serpája megy a bicajjal a városban, maszk lehúzva az állára cigi lóg ki a szájából ahogy kell
rendőr megállítja:
- Maszk?
- Nem látja,hogy dohányzok?
- de azt sem lehet közterületen a maszk 30 a dohányzás 30
Egyből kiseb lett az arc
nem olyan fasza a gépháztető lecsúszik róla. Na a passzátot ez az egy dolog miatt szerettem. Ha elmentem pecázni nagyon faszán lehetett a csomagtartó tetején enni elég jó kockaforma volt és nekem magasságba pont jó volt. De akkor azért autón kivűl ettem mert nézegetni kellett a horgászbotot nehogy a csuka elvigye
Most pl. mekis kaját megeszem én az ülésbe is. Mondjuk ott rohadnak a szétszóródott kruplik az ülés alatt, múlkor kiesett a pendrájv a kezemből a padlózatra lehajultam érte akkor láttam
Azt kell mondani verseny evő vagy és sportolsz. Egyéni sporthoz nem kell maszk
Majd gondolod felveszem itt a külvárosban a kutyasétáltatáshoz.
Egy vizslával amúgy is sport a séta is
hova? Hova rendeljek? Paksra? dunaújvárosba? békéscsabára,? budapestre? egerbe?Kiskunfélegyházra? Szegedre? Meg még 1000 helyre amerre járok
Én nem célzottan járok bizonyos helyekre zabálni Ahol megéhezek ahol éppen vagyok ott eszek Megállok lehetőleg olyan helyen ahol nem kell csak az étlapra fél órát csak az ital kiszolgálásra másik felet várni Ha van valami kifőzde vagy szabadszedésű, vagy melóskajázó nekem tök mindegy Nincsenek igényeim és mindenevő vagyok
Mondjál még néhány ilyen okosat mindig tanul az ember
nem is nagyon hirdeti a nép, és kurva gyors elmegy
rendőr megállítja:
- Maszk?
- Nem látja,hogy dohányzok?
- de
Egyből kiseb lett az arc
Most pl. mekis kaját megeszem én az ülésbe is. Mondjuk ott rohadnak a szétszóródott kruplik az ülés alatt, múlkor kiesett a pendrájv a kezemből a padlózatra lehajultam érte akkor láttam
Majd gondolod felveszem itt a külvárosban a kutyasétáltatáshoz.
Egy vizslával amúgy is sport a séta is
Nem gondolnám,hogy rosszab lennék bárki mástól
Én nem célzottan járok bizonyos helyekre zabálni
Mondjál még néhány ilyen okosat mindig tanul az ember
de egy kis gázhúzás kis kapartatás és megáll