az ember változik, huszonévesen nem kedveltem azokat a vékony hölgyeket akik ha a lábukat összezárták át lehetett látni a lábuk között
most megy azokat szeretném
bár az is igaz hogy se 20 évesen se most nem dugtam az ilyen formát
Az ember nem változik meg főleg az ilyen tetű. Amíg balos gárda volt, fullba tolta a ballibet, gúnyolva mindent, ami nem ők... és ehhez ért, mert nem buta.
Most, hogy az ellentábor van a székben, most meg mutatja a tárgyilagos, elfogulatlan középutast - amit a te egyszerű fajtád simán be is vesz. Na én ettől hányok. Ennél még Thürmer és Gyurcsány is szimpatikusabb, mert azok stabil formát hoznak mindig
Vér komcsi, Horngyuszi bizalmasa, és rokobauer - szted mennyire fontosak neki a magyar nemzeti értékek?
tudom, hogy baloldali beállítottságú faszi volt ezért kellene most megnézned néhány vidijét teljesen más lett a csávó
Aztán lehet köpönyeg forgatásról beszélni, de az ember idővel változik. Ő most érett meg arra, hogy rájött a baloldal egy bullshit pont ugyan úgy mint a jobboldal
Nem kívánnák ehhez hozzáfűzni többet, mivel úgy sem veszed a fáradtságot, hogy megnézz néhány 10-20 perces vidijét, hogy elhidd amit írtam Csak mantrázni fogod az előző hozzászólásod
Bár ez kicsit most olyan lett mint amikor a nyuszika megy a medvéhez fűnyírót kölcsönkérni, azt a amíg odaér annyira felspanolja magát, hogy úgy sem fogja neki odadni, mikor kijön a medve,hogy mit szeretnél nyuszika? Erre csak ennyi a válasz - medve bazd meg a fűnyíródat
Na mindegy annyira már ismerlek,hogy a véleményed nem fog változni ezzel kapcsolatban akkor sem ha az egyén változott
abban igaza van hogy "csak" újságíró van
ez olyan mint a "csak" politikus, mindegyik azért van hogy átbasszon, az újságíró se különb, sosem tényeket közölnek
kivonatolom. Minél többet basztatjuk a vírust annál arrogánsabban mutálódik Az oltás felülírja a saját immunrendszerünk védekezőképességét és nem lesz képes a mutálódott vírus leküzdésére, tehát minél többet oltunk annál jobban elősegítjük a vírus mutálódását és ezáltal a terjedését tehát ha folytatódik az oltás az emberiség kihalásra van ítélve Qvázi ezt írja a cikk. Az tudom,hogy a baktérium fertőzésnél a túlzott antibiotikum fogyasztás előbb-utóbb rezisztenciát okoz és nem hat a fertőző baktériumra. Vannak is olyan bakteriális fertőzések amit nem lehet kezelni Ha ez a cikk igaz minden egyes oltással haladunk az emberi faj kihalása felé.
A cikknek némikép ellentmondhat az a tény,hogy a mutálódások már akkor elkezdődtek amikor még az oltásnak híre-hamva sem volt.
Ezek a cikkek is arra jók, hogy a bizonytalanokat még jobban elbizonytalanítsák. Mennyit lehet ebből elhinni senki nem tudja. Más szakértő ennek az ellenkezőjéről pont ugyanilyen vehemensen tud megnyilatkozni Egy biztos. Ha már mindenki le lesz oltva és a vírus mégis hasít közöttünk akkor ez a cikk volt az igaz. Ez olyan dolog amit úgy is az idő dönt majd el
Na Pipi, nézzed csak havashenriket, az a komcsi vén zsidó pont neked való.... "nincs jobbos vagy balos újságíró" ez a hét vicce tőle, bár már nincs a hetihetesben elhiszem, hogy nem fekszik neki a fideszes renccer hisz a régi munkássága miatt kispadra tették
..de előnye is van, ha tetszik: nézhetitek együtt Bogyóval kézenfogva a hetihetes régi epizódjait..
na megtaláltam amit írsz. De itt arról van szó,hogy csak a kávézó teraszára nem ülhetek ki, ha nem esetem át a fertőzésen vagy nincs kártyám az oltásról
Én sosem kv-ztam sőt még azt sem szeretem aki kávézik Egyébként ebből a cikkből nem derül ki egyértelműen, hogy magában az épületben tartózkodhat e az aki kv-ni szeretne határozottan teraszt említi Mondjuk ha én étterembe mehetek akkor ez engem nem is érint https://liner.hu/merkely-szeri...
nekem semmi bajom nincs vele, igaz közelről még egyet sem láttam
amíg csepelen dolgoztam láttam nem egy olyan kiváló testi adottságokkal rendelkező fiatal példányt akit gondolkodás nélkül( persze legalább egy hónapos karantén és mindenféle szűrővizsgálatok után) felhúztam volna
ha csak nem az a "baj" hogy nagyon látványosan tudnak öregedni, 25 év felett már szinte mind egy öregasszony formáját hozza
vasárnap minden jobban működik
most megy azokat szeretném
bár az is igaz hogy se 20 évesen se most nem dugtam az ilyen formát
Baxd meg a fűnyíródat
Most, hogy az ellentábor van a székben, most meg mutatja a tárgyilagos, elfogulatlan középutast - amit a te egyszerű fajtád simán be is vesz. Na én ettől hányok. Ennél még Thürmer és Gyurcsány is szimpatikusabb, mert azok stabil formát hoznak mindig
Vér komcsi, Horngyuszi bizalmasa, és rokobauer - szted mennyire fontosak neki a magyar nemzeti értékek?
Aztán lehet köpönyeg forgatásról beszélni, de az ember idővel változik.
Nem kívánnák ehhez hozzáfűzni többet, mivel úgy sem veszed a fáradtságot, hogy megnézz néhány 10-20 perces vidijét, hogy elhidd amit írtam
Bár ez kicsit most olyan lett mint amikor a nyuszika megy a medvéhez fűnyírót kölcsönkérni, azt a amíg odaér annyira felspanolja magát, hogy úgy sem fogja neki odadni, mikor kijön a medve,hogy mit szeretnél nyuszika? Erre csak ennyi a válasz - medve bazd meg a fűnyíródat
Na mindegy annyira már ismerlek,hogy a véleményed nem fog változni ezzel kapcsolatban akkor sem ha az egyén változott
ez olyan mint a "csak" politikus, mindegyik azért van hogy átbasszon, az újságíró se különb, sosem tényeket közölnek
A cikknek némikép ellentmondhat az a tény,hogy a mutálódások már akkor elkezdődtek amikor még az oltásnak híre-hamva sem volt.
Ezek a cikkek is arra jók, hogy a bizonytalanokat még jobban elbizonytalanítsák. Mennyit lehet ebből elhinni senki nem tudja. Más szakértő ennek az ellenkezőjéről pont ugyanilyen vehemensen tud megnyilatkozni
..de előnye is van, ha tetszik: nézhetitek együtt Bogyóval kézenfogva a hetihetes régi epizódjait..
párszáz éve ahogy elkezdett vérezni a leány már nagylány lett, utána már gyors asszony lett
és ez az ember nem egy gyógyszerész vagy a sarki fűszeres aki mindenhez is ért.........
Addig kívánatosak
Én sosem kv-ztam sőt még azt sem szeretem aki kávézik
https://liner.hu/merkely-szeri...
amíg csepelen dolgoztam láttam nem egy olyan kiváló testi adottságokkal rendelkező fiatal példányt akit gondolkodás nélkül( persze legalább egy hónapos karantén és mindenféle szűrővizsgálatok után) felhúztam volna
ha csak nem az a "baj" hogy nagyon látványosan tudnak öregedni, 25 év felett már szinte mind egy öregasszony formáját hozza