Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom hogy nem vagy tanult ember - de ennyire korlátoltnak, befolyásolhatónak sem gondoltalak....
Mert nem a neked tetszore szavaz.
Te vagy eddigi eletem soran megismert leg agymosottabb, leg birkabb ember.
Ezt vedd kituntetesnek.
Minden ellenérzésed ellenére olvad el, sok igazság van benne:

https://nyugatifeny.hu/2021/03...
- Ez a kormány a kétharmadával teljhatalommal rendelkezik: rendelkezik megfelelő kényszerítő eszközökkel (karhatalommal) hogy be is tartathassa a járványügyi rendelkezéseket. (Sokkal demokratikusabb berendezkedésű országokban is eredménnyel tudtak akár "teljes lezárást" is foganatosítani.
- A buzi Főnök és bűntársai nem a szakértők (orvosok, virológusok) véleménye szerint jár el, hanem - kizárólag politikai célból - a járvány legsúlyosabb időszakában "közvéleménykutatást" rendez a neten a "nyitásról".
- A magyar átlagpolgár (szavazó) defaultból hülye (fogékony a manipulálásra, plakátos agymosásra) és fegyelmezetlen, de ezt már az előző három választáskor is bebizonyította.
Fogd mar fel a dk mergezte csokeveny agyaddal hogy barmilyen kormany barmit tehet ha az emberek igy beleszarnak.
Marpedig beleszarnak.
Mit tennel?
Tarkonlovetned mert boltbamegy?
Vagy nem veszi fel a maszkot szabad teruleten?
Vagy hogy hulyeseget ir szakmanyban mint pipi?
Mar az is kartekony hogy az osszes balos mediaban alcazott vakcinaellenes propaganda megy,csak azert hogy elhuzodjon az egrsz virushiszti.
A világjárvány csúcsán?! Még egy dolog, amivel jól keresztbe lehet tenni a védekezésnek... ...illetve lehetne, h volna bármiféle komoly állami szándék a védekezésre.
Liberalnáci.
Ezzel mi bajod? Van akinek ez fontos...
Ja.....alulrol erösiti a statisztikát....
Dehogy..... majd elkopik magátol csak gondolom.megint szüksége van valami segitségre aztán vár valami balekot.
Ezt már olvastam, de szándékosan raktam ie fel.
Lehet neki is igaza. De most mindenki az oltással van elfoglalva.
Van az a másik oldalon is, persely pénz, állami támogatás, 1%....
Pipi legalább nem csak natúrba nyomatja a baromságait, és nem egyoldalú a kommunikáció mint ennél az idióta macskánál. Mindenkit letílt de azért ő nyomatja magát.
Asszem ma se olvasom vissza.
Aggódó utas a stewardesstől:
- Tessék mondani, milyen gyakran zuhannak le ezek a repülők?
- Csak egyetlen egyszer....
ahelyett hogy megtanulnának repülni
pl aki nem tud úszni ne menjen úszni, aki nem tud repülni az ne repüljön
az élet kibaszott egyszerű, csak túlbonyolítjuk
Az összes épp zuhanó repülő tele van hívővel
ez így igaz
bár a pártban van kézzel fogható dolog is, nokiás doboz, adrián a kurvák stbstb
szóval itt nem csak egy olyan dologban kell hinni amit még senki olyan nem látott aki el tudná mesélni
Vannak itt párt hívők is gyakorlatilag az alap ugyanaz
a hívők sosem voltak okosak azért hívők
"MIseturizmus", már ilyen is van: azokból az egyházmegyékből, ahol az adott főnök betiltotta a templomi rendezvényeket, csapatostól járnak át az emberek másik megyékbe.
https://index.hu/belfold/2021/...
az esküvőm óta talán ha 5x voltam templomban, más esküvőkön, vagy keresztelőn, de ha lehet kihagyom
nem rossz hely mert nyáron hűvös van bent, de nem tudok azonosulni az ott elhangzottakkal
ami miatt kicsit szomorú is vagyok mert sokkal jobb lenne hinni a mennyországban mint abban a tudatban élni hogy végérvényesen elrohadunk a földben
Strem semmivel se hülyébb, mint itt bármelyikünk Pipit meg egész biztosan meg se közelíti
"mert előtte sosem néztem" ez volt a nap beszólása akkor honnan tudod, hogy "megváltozott" meg hogy "milyen volt" B+ Pipi, te tényleg faék vagy