Konkrétumokat mondott..... pl az egyik legdurvább, hogy COVIDos betegek szállítsa után fertotlenites nekik küldik ki őket, mert egy helyen csinálnak megfelelő fertotlenitest csak és sorban állnak a mentők, nincs ra lehetőség.... de napi 300 esethez nem jutnak ki, a balesethez 50p alatt értek ki 15p helyett stb..... nagyon nincs megszervezve semmi és mar végük van... segítséget nem kapnak....
Én?!!!!!
A rohadt kormány az aki szarba sem veszi őket, meg Te és Pipi meg a hozzátok hasonlók, akik mindenáron nyitásért vernyákoltok. Akiknek fontosabb a kasszagép csörgése, mint sem hogy csökkenteni lehessen a kórházak terhelését. Akik megőrülnek egy kéthetes (!!!) TELJES zárásnak még a gondolatától is. Pedig az pont az egészségügyért kellene.
Pár napja beszéltem egy mentős motoros sraccal.... csak annyit mondott, egy szót ne higgy el, amit a tv-ben mondanak..... nemhogy minden rendben, de qrva nagy a gond. Amiket elmesélt, nem hittem el.....
1., Azon kívül, hogy a kezdet kezdetén regisztráltam a vakcinára, semmit nem tettem, és nem is tehettem ezügyben - az egészségügyi állapotom alapján kerültem sorra. (Igen, ez semmi jót nem jelent számomra, de téged ez már nem érdekel, és nem is érint.)
2. A kétharmados felhatalmazás minden HATALMAT biztosít a kormánynak, de ezzel együtt minden FELELŐSSÉGET is az ő nyakába varr. Ezt nem lehet (és nem is tudja majd a kormány) Brüsszel, az ellenzék, vagy éppen a konzultációban megkérdezett "buta nép" nyakába varrni, MINDENÉRT ő fog felelni, a jóért és a rosszért is.
Az lenne a jobb ha teged a tuzolto szulei utan oltottak be, de nem, teged oltottak.
Meg a 70 eves anyam elott is.
Neked meg visza kellett volna utasitani hogy erdemesebb idos kapja helyetted, de nem, mert be vagy szarva, es onzo bagy mint a gyongyosi polgi,meg a laszlo imre.
Fogd mar fel egy kicsit hogy ezzel az irdatlan egeszsegugyezessel nem csak a kormanyt degradalod, ertem hogy ez a szandekod, hanem azokat a szazezrek rohadtul aldozatos munkajat is akik dolgoznak.
Szerinted miért lyen erzes 10-12 ora munka utan feloled meg a hozzad hadonlo szervilis agyhalott internetes obegatasait hallani hogy az mind szar,semmi,nem jo.
Fogd mar fel hogy az eü NEM csak a fideszbol all, persze nekex ez csak voros poszto.
Elolvastad a linkelt cikket?
Járványkezelés helyett a felelősség elhárítása, és népszerűség vadászat az, amit a kormány csinál - holnap reggelre ennek eredményeképpen lesz 20 ezer (!!!) halottunk. Nálunk halnak bele legtöbben, még a lenézett Románia meg a teljes Balkán is messze jobban áll. Ebben könyékig benne van a Viktor keze is.
Én baszottul elégedett vagyok, főleg, hogy van gondja mindenkinek nekünk is. De ezek ellenére is csak pozitívan. Nagyon megváltozott az értékrendünk az elmúlt közel egy évben.
Tehat osdzegezzuk.
A te liberalis nezeteid szerint tolerans, parbeszed kozpontu, megerto es befogadonak kell lenni.
De valojaban homofob, kirekeszto, mas nezeteit ignoralo, csak sajat igazadat hajtogato,ellenoldat becsmerlo alak vagy aki nem tudja elfogadni ha mas mashogy valaszt es degradalo kujelenteseket teszel, igen gőgösen es felsobbrendusegtol hajtottan.
Ez kurvara nem liberalis, asszem osszekevered a liberalist a verciki tenyleges bolsevizmussal, azt is a tomeny 19 es reszevel.
bogyo tuti jobban megszervezne a valyogbarlangbol. Mert az index megirja hogy kene.