Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Gyurcsányt a 2008-as gazdasági világválság "vitte el", a Viktor meg ebbe a világjárványba fog belebukni. Majd jön valaki más utánuk....
Mert mit kéne mondania? "Emberek, ezt megszívtuk" Ezt? Holnap benne benne lenne az egész EU liberál médiában, hogy "a kormány elismerte a bukást" és akkor szélberni lehetne a miniszter elnök de jó lenne az...
Már hozzászoktam, hogy mindent nekem kell elintézni
Legalábbis reméltem.
A 16 ezerből egy se foglalt - a régieket használják, mert azok működőképesek és értenek is a kezelésükhöz.
De, gondoltad volna 10 eve?
...egyébként egyszerű: 2/3, oszt' innentől nem lehet elmenni külföldre dolgozni... aki kimegy tiltó listára, és se magyar TB, se hazajövögetni... sztem Bogyó visítana a legjobban, hogy "liberális EU értékek" "diktatúra" meg hasonló faszságok.
Viszont lenne villanyszerelő, ápoló, kőműves...
Miért, nincs kapacitás ?
A 16e lélegeztetőgépből "csak 1500 foglalt.
Naugye, megint odajutunk hogy te kellesz, adod az arcod, a tőkét en leszek a penztaros es alapitunk egy Igazi Kereszteny Ertekek partot, es tarolunk?
Tiszta kéri.......amugy nincs igazad.....
Én dolgoztam meg az áráért, nekem nem jár se adókedvezmény, se semmi támogatás, tőlem mindig csak elvettek.
Pád fasza... és a gyurcsótányod 8 éve alatt mennyit javult? És hogy elmennek... persze, hogy elmennek. Minden szakmában több ott a lé, miért pont az ápolóknál lenne másképp?
Nem
Bogyo jobb?
Ők IS... de mar 10 év távlatából nem lehet másra mutogatni...
10 eve koszvadt clioval gazdalkodtal hoki sony radioval, szamoltal vadiuj androidtabletes metalfenyey istencsapasaval?
Akkor mégis csak én maradok...
Fel lehetett volna az elmúlt 10 év alatt, ha lett volna rá szándék.
- Akkor a magyar ápolónő nem "osztrákba" ingázna szintén COVID-osokat ápolni.
Hat Cilit inkább hagyjuk
Eszköz sincs.... de hat ez van, ebből kell gazdálkodni
Mer szerinted jobb lenne ha bogyot raknak be cili helyett kommunikaciora?
Nem, ezeket a nyomi libsik baszták el és azota se sikerült helyre rakni.
Az ember a kevés... az eszköz csak pénzkérdés. Eü főiskolás lányok (gyógytornász megy dietetikus meg hasonlók) vannak berendelve intenzívre segédápolónak. Szakképzett ápoló 1 db/terem
Mondom TÚLTERHELÉS. Arra nem lehet felkészülni.
Az ipse latta, meg a katonai orseget, olyan allitolag mint a mentos srac sztorija.
Végre egy jo hir
Mondjuk bogyonak mindegy, eddig se sütötte a nap