egész biztos vagyok, hogy rá foják tudni kényszeríteni azokat az embereket az oltakozásra akiknek ez nem áll szándékukba
Igazság szerint sem az oltástól sem a betegségtől nem félek. Szűkebb- tágabb környezetemben nem tudok olyanról akit nagyon megviselt volna a betgéség vagy az oltás.
Ha kivesszük a 6 éves korosztályig az embereket akkor is a minimum 8 millióhoz képest ezek a számok akiket megviselt ez néhány tizes százalék tehát kevés esélyem is van találkozni ilyennel Ha kénytelen leszek oltakozni beállok a sorba, de ha nem akkor nem
Hagyd már, az a gyökér merkely as tévében már fenyeget hogy akik nem lesznek beoltva biztos hogy hátrányosan fognak érintve lenni...nem ám csak ugy utazgathanak mnt a többiek.....meg ilyenek.
Simán addig tudnaám ütni amig mozog, már csak a feje miatt is ahogy kinéz Hál istennek az alkoholista fejű szlávikot egyre kevesebbet engedik megszólalni, az is egy irritáló faszi még.
https://www.napi.hu/magyar_gaz...
Na végre bejött a riogatás eredménye Ezekről a vityáékról sok mindent el lehet mondani Azt biztos nem,hogy nem tudják érvényesíteni az akaratukat
Eddig bármit is akartak vagy ilyen vagy olyan módszerrel de elérték A legjobb az amikor úgy érnek el valamit, hogy a végén már a nép akarja Nemhogy akarja egyenesen követeli
Van egy haver. Még amikor az első időben szóba került ez a vakcina dolog határozottan ellenezték a párjával Tel múlt az idő aztán halálra rémítették a népet egy olyan statisztikával amitől az előző évek statisztikái kb. 10%-al rosszabb (INI szépen összeszedte) Azt idő előtt rohantak oltatni magukat Az egyik a negyvenes évek végén jár a másik az 50 évei elején
Ez a kormány bárki másnál ügyesebb Ha jól tud tálalni( márpedig jól tud) Akkor egy sokkal jobb eredményről is el tudja hitetni,hogy mennyivel rosszabb
Nekem ez a havas henrik tanár úr úgy általában nem volt szimpatikus Igazából különösebben nem foglalkoztam vele nem nagyon nézegettem én egy műsorát sem Egyszerűen csak nem érdekelt Most tele van a tub "havas megmondja" videókkal Néhányba belenéztem és változott a véleményem. Ez a csávó ugyan úgy elküldi a fideszt is az anyjába, mint a komplett balodalt, ha valamit jónak talál azt is elmondja abban a pökhendi stílusában de nekem ez már inkább tetszik mintsem taszítana
Elmondja nincs jobbos vagy balos újságíró Mint ahogy jobb tüdőgyógyász és bal tüdőgyógyász sincs Újságíró van Aki balra vagy jobbra ír az csak propagandista Teljesen egyet értek vele Nos ezek a jobb oldali propagandisták jól teljesítenek az oltási hajlandóság felpörgetésében Szerencsére a pontos számot is tudjuk meddig kell eljutnunk a célig 2,5 m szerencsétlen leoltott 2,499 még borul a bili Ahogy meg van ez a mágikus szám 2,5 millió oltottság egy csapásra minden bajunk eltűnik Kinyithatunk, kiszabadulhatunk(bár most egyébként sem vagyunk bezárva oda megyünk ahová akarunk azt vásárolunk amit akarunk )
De mégiscsak eltűnik a baj a fű zöldebb lesz az ég meg kékebb és jótevőnk viktor lábát csókólgatjuk, hogy megment bennünket egy olyan helyzettől ami évekkel ezelőtt mindig rosszabb volt Aztán, hogy az egészségügy hol tart és ezért most problémák vannak a kórházban ami alapvetően miattuk alakult ki azért is a pórnép szenvedjen de mi erre is tapsikolunk Persz mindjárt beír a hozzászólásomhoz Dömötör Csaba és elmondja,hogy az elmúlt 10 évben 1000 milliárdokat költöttek az egészségügy fejlesztésre Amivel nem is tudok vitatkozni. Csak elfelejtették,hogy az egészségügy fejlesztése nem merül ki az épületek felújításában meg eszközbeszerzésekben
Nos nekem erről ez a véleményem. Úgy, hogy rohanjatok oltakozni, egyrészt, hogy nekem ne kelljen, másrészt, hogy induljon a buli tudjátok 2,5 milla Szerintem már a kereskedők izzadva álmukból felriadva ezt a számot mondogatják Most zotyát is elképzeltem
Én speckón csinálom. Lilahagymát apróra vágok, olivabogyót szintén, aztán amit éppen találok a hűtőbe gépsonkát, kolbászt apróra vágok, dobok hozzá majonézt reszelek rá sajtot gazdagon és összekeverem. Ha van othon gomba azt is teszek bele, ha van csemege kukorica abbólis lehet bele tenni. Aztán egyneművé kikeverem azt pirítósra kenve a legjobb
Felfelé az a balos amúgy szép ívű, de ennyi. Lefelé meg a jobbos kellős közepén akkora huppanó van, hogy ledob az ívről.
Mentem ott sokat, de hamar ráuntam én is.
Egy nagy szar az a “ring”. Eszembe nem jutna ott motorozni fel-le. Tökéletesen elég volt hogy felmentem rajta. Persze tudom sokaknak az a legjobb hely, Istenítik azt a 2!! 2db kanyart...
Sokat jártam oda én is, a Bálványos-ring nevű szakasz. Valójában nem jó buli, végig van szalagkorlátozva. Ha nem biztonsági motorozásra mész, akkor feldarabol az a szar, ha véletlen elkottázza az ember.
én kedveltem a 350 est alig evett mert injektoros volt, a 200as kb a dupláját eszi
nagyon higgadtan tudott menni, de ha odabasztad a gázt akkor azért megindult
pl az 500-as a legbutább módban is szarul megy, nekem az nem jött be, kis gáz de már bassza a seggét jobbra balra
lehet ha huszonéves lennék jobban tetszene a nagyobb
Igazság szerint sem az oltástól sem a betegségtől nem félek.
Ha kivesszük a 6 éves korosztályig az embereket akkor is a minimum 8 millióhoz képest ezek a számok akiket megviselt ez néhány tizes százalék
Simán addig tudnaám ütni amig mozog, már csak a feje miatt is ahogy kinéz
Na végre bejött a riogatás eredménye
Eddig bármit is akartak vagy ilyen vagy olyan módszerrel de elérték
Van egy haver. Még amikor az első időben szóba került ez a vakcina dolog határozottan ellenezték a párjával
Ez a kormány bárki másnál ügyesebb
Nekem ez a havas henrik tanár úr úgy általában nem volt szimpatikus
Elmondja nincs jobbos vagy balos újságíró
De mégiscsak eltűnik a baj a fű zöldebb lesz az ég meg kékebb és jótevőnk viktor lábát csókólgatjuk, hogy megment bennünket egy olyan helyzettől ami évekkel ezelőtt mindig rosszabb volt
Nos nekem erről ez a véleményem. Úgy, hogy rohanjatok oltakozni, egyrészt, hogy nekem ne kelljen, másrészt, hogy induljon a buli
kb kint ha a cigány pina meg van mosva, nem ugynaz az íz
lecsorgatni az olajat megöntözni citrom lével kicsit áll és lehet enni friss puha kenyérrel
így én is kedveltem
Mentem ott sokat, de hamar ráuntam én is.
múlt évben néhányat haza hoztam de már bánom
amúgy se nagyon szeretem aztán azért nem nyírom ki hogy a rokonság egye meg
nagyon higgadtan tudott menni, de ha odabasztad a gázt akkor azért megindult
pl az 500-as a legbutább módban is szarul megy, nekem az nem jött be, kis gáz de már bassza a seggét jobbra balra
lehet ha huszonéves lennék jobban tetszene a nagyobb