Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A páromén rajta van.
Szerintem előtte kérdezz rá, ha nincs akkor kérjed!
Ha a számlaszámra szükséged lesz jelezz és átküldöm!
Hát, ahhoz kell, illetve azért. Elmegyek egy simára, aztán ha azon kimutatható hogy átestem akkor elindítom a hivatalos útját és megyek ahova kell hogy kártyát kapjak.
Tehát ha csinálnak egy vérképet akkor azon fel van tüntetve?
Ahhoz elég egy sima vérvétel.
Csak az azelőtti írásodban olvastam a kártyáról.
Ezért azt gondoltam, hogy neked a kártyához kell.
Nem érted mit akarok. Értem hogy csak azt fogadják el,de elmegyek egy "sima" vérvételre, ha ott bebizonyosodik hogy valóban átestem akkor elmegyek oda ahova kell és amit elfogadnak. Ha mégsem estem át akkor nem dobok ki 11ezret.
Nem.
Kimondottan arra alkalmas tesztet kérnek a vérvételből.
Csak azt fogadják el.
A párom sürgősségin volt, ott kapott ambuláns lapot, amin rajta van, hogy antitestet már termelt a szervezete.
Na azt nem fogadták el.
Ezután jártam utána a szükséges dolgoknak, ami neki a kártyához szükséges.
És a "sima" vérvétel kimutatja hogy termelek antitestet, vagyis hogy átestem rajta?
Igen.
9+2e a vérvétel.
Ha ennek megvan az eredménye és a Budapest Főváros Kormányhivatala számlájára elutaltad a 3e ft.-ot, akkor kell kérni időpontot a Kormányosnak-ba.
Ha ott végeztél, akkor 14 napon belül küldik a kártyádat.
Ha esetleg szükséged lenne a számlaszámra, ahova kell utalni a 3e, akkor privátban átküldöm.
Nekem az a terv hogy elmegyek vérvételre(ha az kimutatja) mondjuk mindenképpen kell majd mennem, aztán ha ott bebizonyosodik akkor mennék tovább hogy kapjak kártyát. Azt hiszem az 11+3 ezer.
sógor is elkapta
átlagos állapotú közel 50 aztán alig van baja
sógornő sincs rosszabbul
lehet mi is elkaptuk tőlük
mondjuk csak a fejem fáj meg olyan fáradt vagyok mintha 2 napja betonoznék folyamatosan
Azthiszem 30 nekem van 5db tesztem, eü dolgozó ismerős rendelte, de még nem csináltam egyet sem hisz igazoltan beteg voltam

Fagyöngy patikában is van azthiszem jó teszt, orrban túrkálós víruskeresős meg vércseppes antigén is.
Az mekkora kiszerelés?
Vetess vért, itt ~11ért csinálják és pár ezresért kapsz kétnyelvű hivatalos papírt is illetve egyben egy teljes vérkép. Mondjuk én nem merem megcsináltatni, fóbiásan félek a tűtől, simán önkénytelenül elszaladok ha meglátom.
Én is így gondolom, aki fél vagy beteg, tegyen ellene. A többi meg had élje a mindennapi életét.
Ez a teszt egy szar... egyedül Sanyinak mutatott valamit. Rengeteg ismerősöm megcsinálta ezt, csak a C-t jelezte. Páran összedobnak, 1500ft/db ért lehet venni nagyobb kiszerelésben.
De akkor az utiköltséget is fizetned kell.
Igazából, aki átesett, nem is kéne maszkot hordjon. Legyen annak a baja aki elkapja. Aki fél védekezzen. Én átestem rajta, a család átesett rajta. Anyuék sokkal hamarabb mint én, anyuék visszabetegedtek tőlem. Enyhén fájt a torkuk 2napig.

Nyissanak mindent, megint csak a kicsikkel basztak ki, nem azokkal a helyekkel ahol ténylegesen sok a kontakt...
Aggyad,de utalni nem fogom,gyere érte.
Bebuktad,akkor épp döglődöm a foghúzástól.
Oké, köszi.
Elvigyem neked? Ugyis megyek az én hézezremért
Engem érdekel, hat körül ott vagyok
Akkor.megyek haza peströl
Adom a számlaszámot.
Gyere a pénzért.
Akkor ne legyél fillérbaszó, fizesd ki nekem!