Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huhh, mivel az ajtokat csak festettuk szerintrm a 8-10 ev tuti meglesz.
Plane hogy csak az udvarban all.
kíváncsi leszek mikor rohad át
havernak nem tartott sokáig a daily-n a lakatolás
mondjuk azt szakember csinálta lehet ez is közrejátszik
Találtam talpat a 70-350-hez. De nem mertem még megrendelni, 15ezer környéke az ára
Már volt, a hétvégén ket negyzetméter, es radiátorfehér.
Ez majd a mostani hetvegen kapja meg a bianco banchisa 249 színt.
Azaz a ducato furgonfehéret.
kurvanagy az a diszno.
Mindig csak az a kurva alapozó.
Metálfény mikor lesz végre?
No,csak mert pipi erdeklodik,sufni mony,epoxi alapozo.
Ha erősen motivált es elszánt vagyok mindent szét tudok cseszni.
Akkor viszont tuti hogy leszbi.
Én is mindig az alsó villahíd felett hurkolom át a spanit, 2spanival tökéletesen stabil a motor, csak azért szoktam valahol hátul is hogy ha véletlen baj lenne az egyikkel elől akkor is tartsa valami.
Nem tudod nem vagy Te elég dagadt ahhoz, az enyémen van egy kb 4-es alu haspáncél ami kibír mindent, igaz a szegecselés feladta, újra kellett szegecseljem és viseltes már a kalapácsütésektől is, de kibír mindent.
Multkor át akartam menni a betonárkon egy kis 20centis betongerendán de elnéztem az ívet és leesett az elsőkerék, a 200kilós motor meg én a 80kilómmal csattantunk a haspáncélon, hintázott rajta a motor de megvédte a blokkot
Boszniában is ugrattam ki az árokból csak elcsúszott a hátulja és a haspáncélon billegett a motor, fasza cucc nagyon
A két halmaznak a közös terében van, ennyi az egész.
A saját árnyékát senki nem lépheti át - mondta a bölcs.
Nem értem mi a problémád. Elbírja, rengeteg szervízben egyszerűen így emelik meg ha elsőkereket szerelnek ki. Nem minden esetben lehet fellógatni a motort.
Azaz
Kb. 89 fokban állt vele a motor, szóval vagy átbillent és azért dőlt el, vagy eltört és azért...
Meg a méretezés is elég szar volt. Soha nem lehetett azt rendesen letámasztani azzal.
Középtámasz is olyan volt hogy külön képzés kellett hozzá, de az legalább bírta.
Asszem megvilágosodtam....nem szoktam sűrűn nézni az albumokat
Haver Jawa 350-esén simán letámasztva egyszer csak eltört az oldaltámasz és eldőlt a gép...nevettünk, olyan gagyi anyagminőség volt.
Ja. Sima vékonyfalu vascsö. Etz ugyanaz csak egy számmal vastagabb
mint hajdanán a szimó oldaltámasz
Ha kinyulik szart.se ér.......ha törik se......
én sokat szállítottam motorokat, csináltam direkt erre a célra speciális kialakítású spanifereket
eredetileg kaptár lekötöző volt
én mindig az első teleszkópoknál és minél hátrébb a vázon húzatom le

egyszer elmentünk motort venni, aztán ott derült ki hogy nem vittünk semmit lekötni
na itt oldaltámasz, beszorítva a sarokba+ egy gumipók volt a lekötési módszer, zalalövőről kiskőrösig jó buli volt
Te megnyitod ezeket a garantáltan agyment baromságokat?
Le vagy tiltva
Szóval aki nem akar semmit, azt letílt. Ezek szerint te igen? Mert hogy nem tiltasz senkit.
Meg az oldaltámaszra való motorlekötés is igényes, aztán órákat billegtetni, zötyögtetni a jó utakon.
Aztán csodálkoznak, mikor oldaltámaszon majdnem fekszik a motor, úgy kinyúlt az anyag.