Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi oldotta fel?
miután mi le vagyunk tiltva, kérlek kérdezd meg, miért van egy női mell a névjegykártyáján? marhára érdekelne
már jó :)
Jahh,pipiiii.
Ujabb tema,van egy fasza szer.
Veszek egy raklappal.
Meg uj elem.
akár szájjal is
Ezek szerint te is le vagy tiltva nála. Valamivel biztosan kiérdemelted....
Hahó!
Köszi a képeket a hétvégéről!
A fotóknál nem enged hozzászólni.
De az is tuti hogy néhány órát eltökölnél vele míg kiszeded a csöpp kis lábából azt a forgácsot
szobában?
mert a muff néha ott szerel
Az hagyján, de nálam tuti belelépne valami kiszedhetetlen fémforgácsba is
Kíváncsi lennék hogy a láncsprayt hogyan sikálta le a talpáról
Nyugodtan emelheted a leömlőnél, elbírja könnyedén a motort. Nem egyszer basztam oda padkán az ilyen alacsony szar motorokat, behorpadt de más baja nem lett
Valahogy meg kell mutatni a vörös lábkörmöket,és hát szebb mint a mi magyar narancsunk...................vagyis pinkünk.
Nekem az a fura hogy ráteszi a racsniskulcsot és utána azon tekergeti.
Lehet nem szokta meg hogy recseg bazirgálás közben?
Viszont motorkázni tuti jobban tud a hollandus.
Mi legyen rajta?
Fütykös?
Én is dumáltam vele privátban, ott jó fej is volt, nem is szekáltam soha.
De picit berágtam, amikor kamunak titulálta a megsérült lánynak való gyűjtést a hivatalos alapítványi számlára...
engem akkor, amikor kéretlenül elkezdett privát üzeneteket küldeni, hogy őt itt emnnyire bántják.... én meg azt írtam, hogy szerényebben kell előadnia magát....
Engem akkor tiltott le, mikor egy jótékonysági gyűjtést szerveztem egy motoros balesetben megsérült lánynak és szerinte kamu volt.
Szóltam neki, hogy az utalások lekövethetően, hivatalosan a család alapítványi számlájára mennek, ezért megsértődött és tiltott.
Ráadásul török félholddal?
valaki akit nem tiltott le, kérdezze már meg pls, miért van egy női mell a névjegykártyáján?
nem is értem, én nem szoktam
Jó reggelt!
Modern láncoknál semmi értelme.
A szekunder lánc áztatást én a szoci motoros korszakból ismerem, a még jó, de öreg láncok görgői alatti csapokhoz csak így kúszik be az olaj.
Lényegében O-gyűrű nélküli láncokat lehet így felfrissíteni kicsit, de ez csak részmegoldas.
Hát, többször is megcsodáltam már, ahogyan mezítláb, a lábait is használva szerel. Bár azt még mindig nem értem, minek áztatja be a láncot... akármibe? Másik, hülye kérdés... én valamiért nem emelném a motort a leömlőknél, katalizátornál... van erre valami okosság? Személy szerint én az ilyen emelőre eszkábáltam U-profilból olyan eszközt, ami az eredeti emelőpontokon fogja meg a motort.