Bár cicának is lenne még mit tanulnia.: http://youtu.be/pJqk1bC0eGo?t=25
Nem a fejére vagyunk kíváncsiak :-)
Mutasson több motort, meg fej nélküli képet :-)
Ja, de aztán meg ugyan abban a videóban javít nem teljesen szakszerűen...Történetesen azt csinálta abban a videóban amit megnéztem tőle..
Nem volt baj igazán a munkájával, de eltért a gyári ajánlástól, technológiától...pont mint azok a javítások amik miatt ámokfut a videóiban...
Esetében nem szólnak másról a videói, mint arról, hogy ö mekkora ász...akkor már inkább a cica :-)
Így igaz. Tasinál olyan szűk a látókörű, hogy csodálom, hogy kilát egyáltalán.
Teljesen becsípődtek nála a sor4 karbis gépek és ami ettől eltér, esetleg valahol van egy tekerintésnyi szigetelő szalag vagy egy kósza csavar alátét hiány, akkor már szélütést kap és csinálnia kell egy 15 perces fikázó, káromkodó videót.
Katasztrófa amit művel...
Én megnéztem 2-3 videóját, de többet pénzért sem vagyok hajlandó megnézni. Pedig érdekes lenne alap esetben többféle motorról, többféle javítást megnézni, de azzal kezdi, hogy minden szerelő hülye, minden motor el van baszva, és csak ö, senki más nem tudja hogyan kell javítani....Ha a motorokról beszélne, nézhető lenne...de nála is csak a magamutogatás, önfényezés a cél, de sokkal kellemetlenebb formában mint cicánál...
Tasi folyamatos hisztizése egy agyrém. A múltkor azon vergődött, hpgy valakik kókányolták a légszűrőt egy motoron és úgy került hozzá...
Azért "motorszerelő", hogy megjavítsa de neki csak addig terjed az inger küszöb, hpgy hozzanak oda egy sima sor4-es japán motort gyárias állapotban és olajat cseréljen.
Ami ettől eltér az minden szar és mindenki hülye.
És a sok nyomorult meg eszi ezt a bugyuta, színvonaltalan dumáját.
De még így is fényévekkel kellemesebb mint a Taschner...
Az rendes, igazi, melyről jövö dühöt vált ki belőlem, akkora paraszt és arc...
rajta kívül erre csak a büdösbunkó Vályi képes...
Te mocskosszájú primitív paraszt !
Kuss !
Hogy mered lekurvázni Zolika anyukáját !
Az a nő mai napig mos ,főz ,takarít Zolikára !
Még meg is fürdeti a kis fogyatékost ha kell....te meg lekurvázod ezt a jó asszonyt !
A jelenben vizsgáld meg az illetőt. A nagy többség csak sodródik, pláne a fiatalok.
És ő egy "férfivilágban" jutott el valameddig.
Amúgy szerintem én sem bírnám sokáig, én speciel nem szeretem, ha valaki ennyire a nőiességét hangsúlyozza. A sok lila meg piros, meg a macskafüles bukó az kissé idegesít.
Mint amikor Al Bundy felesége átrendezte a fürdőszobát.
Na mi a baj fiúkák ?
Csak nem “lekurvaanyázta”az öreg komcsi hippi a homokos Zolikát ?
Olyan könnyen vagytok álszentek másokkal szemben ,miközben meg még rosszabbak vagytok kis butusok !
Pont a vén fasz áradozott itt hogy az anyázás naaaagyon csúnya dolog ,erre meg.....
De ti sem vagytok jobbak jobbak nyomingerek !
Hát én erről nem sok szart tudok,mikor rábukkantam és valami kicsapta a biztit(gondolom az ami másnál is) és véleményeztem egyből tiltott is.Egy idióta.Ha már nyomatja itt ránk a szart akkor tanulja már meg elviselni a kritikát.
http://youtu.be/pJqk1bC0eGo?t=25
Nem a fejére vagyunk kíváncsiak :-)
Mutasson több motort, meg fej nélküli képet :-)
Nem volt baj igazán a munkájával, de eltért a gyári ajánlástól, technológiától...pont mint azok a javítások amik miatt ámokfut a videóiban...
Esetében nem szólnak másról a videói, mint arról, hogy ö mekkora ász...akkor már inkább a cica :-)
Teljesen becsípődtek nála a sor4 karbis gépek és ami ettől eltér, esetleg valahol van egy tekerintésnyi szigetelő szalag vagy egy kósza csavar alátét hiány, akkor már szélütést kap és csinálnia kell egy 15 perces fikázó, káromkodó videót.
Katasztrófa amit művel...
Azért "motorszerelő", hogy megjavítsa de neki csak addig terjed az inger küszöb, hpgy hozzanak oda egy sima sor4-es japán motort gyárias állapotban és olajat cseréljen.
Ami ettől eltér az minden szar és mindenki hülye.
És a sok nyomorult meg eszi ezt a bugyuta, színvonaltalan dumáját.
Az rendes, igazi, melyről jövö dühöt vált ki belőlem, akkora paraszt és arc...
rajta kívül erre csak a büdösbunkó Vályi képes...
ha már ilyen ügyes kifejezést találtál arra amit csinál
Kuss !
Hogy mered lekurvázni Zolika anyukáját !
Az a nő mai napig mos ,főz ,takarít Zolikára !
Még meg is fürdeti a kis fogyatékost ha kell....te meg lekurvázod ezt a jó asszonyt !
Igényeltem Viktortól az ingyen netet kisbuzikám !
És ő egy "férfivilágban" jutott el valameddig.
Amúgy szerintem én sem bírnám sokáig, én speciel nem szeretem, ha valaki ennyire a nőiességét hangsúlyozza. A sok lila meg piros, meg a macskafüles bukó az kissé idegesít.
Mint amikor Al Bundy felesége átrendezte a fürdőszobát.
Ezt tervezi valaki, tesz is érte, el is éri, az azért becsülendő.
Persze lehet ezt taposva is, az már nem becsülendő.
Csak nem “lekurvaanyázta”az öreg komcsi hippi a homokos Zolikát ?
Olyan könnyen vagytok álszentek másokkal szemben ,miközben meg még rosszabbak vagytok kis butusok !
Pont a vén fasz áradozott itt hogy az anyázás naaaagyon csúnya dolog ,erre meg.....
De ti sem vagytok jobbak jobbak nyomingerek !