Virtuális világban él. Tiszteletlen neveletlen beképzelt, és kérni se tud csak elvárni. Aztán hs valami nem az elképzeléde szerint alakul akkor töröl tilt ignorál. De az élet korántsem igy müködik. Maximum itt meg a fészen.
Írtam: a stílusa meg a magamutogatása nem tetszik nekem sem. De ezt leszámítva semmi bajom nincs vele, feltételezem hogy becsületesen dolgozik, rendes munkát ad ki a kezei közül. Képes volt új szakmát tanulni, és most abból próbál megélni. Szóval én biztosan nem fikáztam.
Nem a váltással van gond
Még avval sem ahogy kinéz
Hanem avval hogy túl sokat gondol magáról és a képességeiről
És evvel párhuzamosan kurvára nem bírja a kritikát
Na azért nem fogok felnézni senkire mert össze tudja koszolni a kezét.A kérdés pedig nem jó,mert az hogy hány nő képes erre,valószínű több mint ahány csinálja.Nekem is van,illetve csak volt,szegény már meghalt,autószerelő lány barátnőm,de attól még nőként néztem rá és ő is úgy viselkedett,mondjuk nem rózsaszínben pompázott az élete mint a macskának,és pláne nem erőltette magát fényképek formájában.
Nekem nem sok bajom van a macskával: a stílusát ugyan nem csípem, de azt becsülöm benne hogy - ha már az élete úgy alakult - képes volt váltani, és nem restelli össze koszolni a kezét. Ugyan hány mai, modern, diplomás nő képes erre? Még férfiak sem sokan....
Az szidta volna? mondjuk jóideje nem látom de régen igencsak pártfogolta. együtt bandáznak időnként, de bogyó volt valamiért fennakdava multkorában. De lehet tévedek...
Hihetetlen hogy ezek az igénytelenek ennyire népszerűek. Undorito amit csinálnak, se nem szakmai, se nem vicces. Egyszerűen csak taknyolnak és előadják szakmunkának.
Sőt, szerintem a motorjavításos mocsok nem is annyira probléma.
Még avval sem ahogy kinéz
Hanem avval hogy túl sokat gondol magáról és a képességeiről
És evvel párhuzamosan kurvára nem bírja a kritikát
Olyannyira nem lehet bent meleg, az meg hamar elveszi az ember akaraterejét az alkotástól.
http://youtu.be/lPHea6GdQYw
http://youtu.be/T2rx_7wNnxo
És ez így lesz más területeken is.....hasonló okokból. Szar dolog folyamatosan veszteséget termelni.......