Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

utaskapaszkodónál emelni? az pont arra való
lekötni már neccesebb mert kegyetlenül tudja rángatni, nem egy ember erejével
Kénytelen vagyok egyet érteni, elbírja, de műszaki szemmel azért rángatózik tőle a szem. Mint utas kapaszkodónál emelni vagy lekötni a motort, kb. Vagy visszapillantóval falnak támasztani a gépet...
Ja, egy vékony faló formára hajlított csőnél kell emelni a motort - csak mert "elbírja" Bravó. Azt hiszem, nem az én műszaki érzékemmel van baj
Ha kolcsonadid es sinan kinyirom padkan is a leomlodet.
Thanks good.
Akkor elég gyenge a műszaki érzéked. Teljesen nyugodtan meg lehet emelni a leömlőnél, elbírja. Hatalmas pofonokat kap amikor a padkán leér és semmi baja, max behorpad kicsit, ehhez képest az emelés semmisèg neki.
Sose emelném meg a leömlőnél... ellenkezne a műszaki érzékemmel...
Nálam meg tuti beleülne valamibe és az biztos nem forgács lenne
Én simán egy macska sziluettet látok csak benne, a csöcsökön nincs szem.
Vagy Hold alakú tetkó.
Nem erdekel hogy,lehozta.
szerintem ez még a békebeli kromofág lehet újraforgalmazva valamilyen úton módon
ja látom Érdekes ezeket a cuccokat mostanság ilyen gyengített kivitelben lehet forgalmazni ami nem sokat érő Ez jó cuccnak tűnik, lehet bugáztak hozzá forgalmazási engedélyt
https://www.sportmotor.hu/foto...

Szerintetek is olyan ez a cica fej mint egy nem túl szép cici....vékony derékkal??
Tudja a halál.
ez hagyományos kromofág?
Na ez egy dögös cica :-)
https://www.dailymotion.com/vi...
Gondolom mert nagyker,3490-ért vettem.
nem tűnik rossznak
árat miért nem írnak?
szerbeknél állítólag van gyakorlatilag nem találtunk
ipari cucc nálunk is kapható a porfestéket (többségét) is feloldja, csak azt nem árulja a kiskereskedelem
Talált valahol eredeti, 20 éves kromofágot.
Vajon mivel ?
Azzal hogy nem akar tőletek semmit ,mert igénytelen szarok vagytok !
Ezt ti nehezen dolgozzátok fel ,pedig sajnos igaz...e miatt bunkók lesztek vele ,amire meg nem kíváncsi !
Ezért tiltja az ilyen nyomorultakat !