Igazából nem.
A kontakt számot kellene leszorítani.
Most vagy van a népnek önkontrollja,vagy valahogy rá kellene szorítani hogy ne legyen sok.
Előbbiről úgy is tudod hogy kizárt.
Az is láthatóan eredménytelen hogy a multikhoz beengeded a többiek meg rohadjanak meg.
Értem hogy az a mentalitás fontos hogy neked legyen fáradságmentes a kifli.
De ez nem működik,csak elhúzod a szart.
Ez megint önös érdek sok mások megszivatásával. Értem mit mondasz meg igazad is van. De abc áruházba mindenki és szinte mindennap megy mig mondjuk hozzád joval kevesebben és.ritkábban.
Ők ezután is ott fognak tömörülni.Én sem a mostani megoldást sem a nm-est nem tartom jónak, vagy nyisson mindenki vagy 3hétre zárjon be mindenki. Ez a menj korábban mint a marika, jó duma. Tudom neked ez imeretlen, de mikor melóhelyről megyek melózni, akkor ott ez ismeretlen fogalom.
Sok mindent nem értesz általában,ezen sem lepődöm meg.
Próbálom érthetően.Neked érthetően.Hátha.
Adott a legtöbb lidl.
A bejárat után van egy Kb 3 méteres folyosó,jobb oldalt a péksütemény bal oldalt a zöldséges,kézi kosár nincs,csak tolós.És a válogató,szemezgető vagy csak beszélgető népek pont ezen a 3 méteres folyosón doszt tömörülnek mint a heringek,a kocsikat tologatva jutok át rajtuk.
Én meg a 800 négyzetméteres boltban ahol ha tömeg van összesen 10 ember van benn.
Na én zárva kell tartsak egy hónapja úgy hogy semmivel nincs több fertőzött.
Szóval a négyzetméter arányos az kibaszottul jobb megoldás,esélyt ad a csőd elkerülésre.
Meg a vásárlók. Igazán jó lesz ha majd sietek a melóba 5 kiflit szeretnék venni reggelire de nem tudok mert a Marika néni fél óráig keresi a tökéletes, megvételre szánt pezrezselymet meg a csirke farhátat. A faszomat, hát hagyjanak már élni! Egy éve baszakodunk, így védekezünk úgy védekezünk oltogatunk, de nem történik semmi.
akinek nincs légkondi az sokkal betegebb lesz a melegbeplusz akinek van gondja a tüdővel annak jót tesz a szárazabb levegő így a légkondi alkalmazása elkerülhetetlen
ami poén hogy így nem lódítanál nagyobbat a vírus helyzetről mint kedvenc kormányunk
A kontakt számot kellene leszorítani.
Most vagy van a népnek önkontrollja,vagy valahogy rá kellene szorítani hogy ne legyen sok.
Előbbiről úgy is tudod hogy kizárt.
Az is láthatóan eredménytelen hogy a multikhoz beengeded a többiek meg rohadjanak meg.
Értem hogy az a mentalitás fontos hogy neked legyen fáradságmentes a kifli.
De ez nem működik,csak elhúzod a szart.