Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jogos,ha nem tartod a 1,5 métert.Ami könnyebb ha nincs a falu apraja-naggya kiflivadászaton.
Miféle kérdés ez?
az elhunytak számát hagyd ki a felsorolásból
Ne lég fillérbaszó.
Marikát nyalogatod?
Tudom, de ha a vérvétel kimutatja minek vegyek?
Ez nem törvényszerű, nagyon nem. Ugyanis bemegy x ember, nem egyszerre de nem is időzik ott ugyanannyit mindenki, tehát én hiába érkezek később az 5 kiflimért mint marika a farhátért, de a pénztárnál találkozunk, és amíg mi ott várakozunk addig meg a többi nem eloszlik a maradék nm-en hanem kint ugyanúgy sorban áll, magyarụl két sor fog várakozni kevés nm-en. Vokt ez már tavaly is, látható volt hogy egy értelmetlen baromság,és akkor arról nem is beszélve hogy kevesebb ember kevesebb pénztár.
Patika,ellenanyag teszt,KB 7 rugó.

https://benu.hu/shop/covid-19-...
Még ott tartok hogy meg kéne nézni átestem-e rajta a múltkor, de az asszony megy vérvételre, csak azt nem tudom hogy ott kimutatják-e.
Kevesebb ember,kevesebb sorbanállás.
Te nálatok nincs logikai tesztfeladat a felvételin?
Vagy csak a látható izom a fontos?
Vagy csipke teritöböl
Na de akkor a pénztárnál nem állhat ugyanannyi ember ha nm van?
Ilyet?
Ffp2? Nem
A lidlben most se állnak tizen a pénztárnál. Ha csak 70 lehet bent akkor is annyi fog
Ő rabichálóból csinált magának maszkot, mert az nem zavarja annyira....
Te nem?
Hordjad csak te azt
Tökmindegy mert a pénztárhoz ugyis sorban kell állnod,ezért jobb a négyzetméter.
Hordjad csak te azt
A többség szövetmaszkot hord, vagy azt sem - az meg nem túl sokat véd (nem merik előírni az FFP2-őt, pedig "korlátlanul" lehet kapni a gyógyszertárakban, de abban meg képtelenség egész nap dolgozni.

A napi fertőzések száma, a kórházba kerülők és az elhunytak száma azt jelzi, hogy nagyon nem elégséges a védekezés. Az emberek meg ívesen xarnak mindenre, hiszen csak a szomszéd betegedhet meg, ő nem.
pl ott a lidl
az egyik rongyos sort kibassza (marad még három) és ezen árulja a kenyeret meg a kiflit
így nem 3 méteren van 67 ember hanem 2x15 méteren
na de ez a miltinak nem fér bele....
a rongyos meg zárjon be teljesen
Tényleg baj van a toronyban nálad nyakon felül.
A maszk csökkenti az esélyét hogy vírus jusson el hozzád vagy tőled máshoz.Nem teljesen kiküszöbölje.
hordjál full túlnyomásos festőmaszkot.
Amúgy tettél már a megfertőződésedért valamit vagy várod a pestiek húsvéti balatoni tömegét?
Na most, hordatják velünk a maszkot, most már mindenhol mert elvileg véd. Innentől kezdve nincs olyan hogy kontakt, nincs mit lecsökkenteni.
Esetleg jöhet az én módszerem hogy ha valaki köhhint........................
http://youtu.be/lymHLurVORo