Mint megint leírtam, egy csomagban benne volt amit elfogadtak. De most megint megnéztem és már nincs fent ez a promós csomag.
De megint szájbarágósan írom. Volt egy csomag, bevezető áron, általános vérkép plusz az antigénről igazolás vagy nevezzük bárminek amit elfogadnak, plusz pénzért megkapod a kártyát hozzá.
Ezt most már nem találom!
Általános vérkép+antigén számolás amire járna a kártya! Ez a minden van benne. Ezért nem értettem milyen kidobott pénzről beszéltek.
De hát okosak vagytok, a karantént is jól tudtátok...
Na ezt pofázom. Most megint megnéztem, már nincs kedvezményes ár. Általános vérképet csináltak 14000ft-ért, ebben benne van minden! Egy promós akció lehetett ami már nincs vagy nem találom.
Pontosan ezt akartuk végigjárni de mive csak 4hónap, húztuk az időt és mivel már átestem a betegségen, feleslegessé vált.
Először egy teljes vérkép, amin rajta van, hogy pl átestél, és akkor lehet menni a speciális tesztre, amit elfogad a kormányablak.
Ez a 9+2e ft-ról szól.
Mert a "teljes vérképes" papirt nem fogadja el a kormányablak.
A speciális tesztért, amit elfogadnak azért fizetni kell.
Viszont ha az a teszt azt mutatja, hogy nem esett át, akkor kidobta a 11e-et.
Látom a szövegértéssel bajod van. Mint írtam az volt a reklám hogy teljes vérkép!! Amiben az antigént is megnézik.
Ezt már szájbarágósabban nem tudom leírni.
Mert ha azt a tesztet kéri amiért 9+2e ft-ot kell fizetni, és amit a kormányablak is elfogad, és kiderül, hogy még nem esett át a víruson akkor kidobta a 11e-et az ablakon.
Ennél érthetőbben már nem tudom leírni.