Mennyiségre nekem sem sokkal több, de kizárólag olyan méretű kulcsok vannak nálam, amilyen csavarok vannak is a motoron (első-hátsó tengelyekhez, karbi-gyújtás, fékek szétszereléséhez, stb.) Van egy 40 dekás kalapácsom is, meg egy 3/8"-os Crova azt hiszem 5 darab fejjel (a villáskulcsokon felül).
Ez igaz. De az előző motorban az izzó készlet se kellett 60 ekm alatt. Itt megy annyi hely van, hogy hitel kártyából is a vékonyabb változatot kellett rendelni.
Nálam elég sok szerszám van (A GéeSöccá' ülése alatt szerencsére van hely), erdélyi pofáraesésemkor jól jött (főleg hogy tök egyedül voltam a világ végén), hogy volt nálam másik fékkar és a szükséges szerszámok is. Így folytatni tudtam a 8 napos túrámat.
Max a pofaraeses utani mininal renovalasra alkakmas cuccot erdemes betenni,esetleg defekt,tobbnaposnal lancallitashoz,ha lancos a motor.Ha erre erzekeny vagy.
Blokkhoz ha megall keves.
Én meg azon hezitálok, hogy a viszonylag új motorokon (2005-2008 utáni) van értelme a gyári szerszám készletet bevarázsolni az ülés alá (ahol nálam már egyébként is miliméterre kell sakkozni a forgatásnál , hogy beférjen)?
No nem a műszaki állapot miatt, de nézve a gyári szerszám készletet talán a rendszámtábla világítást még ki lehet vele cserélni de mást nem nagyon. Ok, hogy van benne gyertya kulcs )de ahhoz a fél motort szét kell szedni vagy van benne láncállító de ahhoz meg komolyabb kulcsok kellenek, hogy lazítsak rajta az állításhoz.
"Jut eszembe: műszaki kérdés. Szerintetek van értelme légterelőt rakni az első ablakokra egy klímás kocsiban?"
Szeritem van. A mostani autók jelentős részének párásodik a szélvédője esőben. Ezt vagy fűtéssel (nagyon meleget kell csinálni) vagy klimával tudod eltüntetni (egyébként nem kellene kloma mert nincs ekkor még olyan meleg).
Viszont ha van szélterelő egy résnyire lehúzod és nem párásodik.
Péntek délután itt álltak a rendőrök és szedegették ki a motorosokat. Ott ahol állsz már 180környeke a tempó. Kanyarból kifele ha akarom 140, ha nem akkor csak 120és a púpon veszem fel kerékre... na ha ilyenor kugrott volna elém a rendőr, elütöm a picsába mert megàllni fixen nem tudok
https://kriega.com/accessories...
Van hogy 2-3e km utan mar kell.
Blokkhoz ha megall keves.
No nem a műszaki állapot miatt, de nézve a gyári szerszám készletet talán a rendszámtábla világítást még ki lehet vele cserélni de mást nem nagyon. Ok, hogy van benne gyertya kulcs )de ahhoz a fél motort szét kell szedni vagy van benne láncállító de ahhoz meg komolyabb kulcsok kellenek, hogy lazítsak rajta az állításhoz.
Szeritem van. A mostani autók jelentős részének párásodik a szélvédője esőben. Ezt vagy fűtéssel (nagyon meleget kell csinálni) vagy klimával tudod eltüntetni (egyébként nem kellene kloma mert nincs ekkor még olyan meleg).
Viszont ha van szélterelő egy résnyire lehúzod és nem párásodik.
Én nem erről beszélek.
Én csak és kizárólag a jellemtelken, szar, senkiházi tolvajokról beszélek, aki a hatalom megszerzése miatt bármire képes.