Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos a többi se.......
Ja hát nyilván nem a kocsmában könyöklős kőműves az aki gépesítve oldja meg az ilyen munkát.
tegnap volt a mutatvány, ma lusta voltam menni
minimálisat ittunk aztán alvás, kapás nélkül

azt figyeltem meg hogy többnyire 2x kell hugyálnom éjjel, ami vicces mert napközben ritkábban kell
de
ha iszok valami szeszt mi nem sör meg bor, akkor nem kell hugyálni, ma reggel 6 kor ébredtem elsőnek mert a buzi örvös galambok tomboltak mellettünk
Na ha elpatkolok trombózisban, akkor tudhatjátok hogy tényleg veszélyes az Astrazeneka, de én nem hiszek ebben.
Egyik vejem kőműves, majd holnap elmondom neki, hogy végre nem kell cipekednie mert eddig mindig arról beszélt, hogy vitték fel az éppen aktuális anyagot ahová kell és az milyen fárasztó.
ja,hát egy panel fürdő felújításhoz sok beton szokott kelleni.
Amugy milyen a setét nadasban gubbasztani?
1000ft körül van a zsákos beton, habarcsos láda kb 3 ezer, egy pesti fürdőhöz kell max 50 zsák
1,2 milláért holnap megyek betonozni
Saját keverés is volt vagy négy köb de az darabokban. Tizenöt furik után kezdett a lelekesedés alább hagyni.
De a a 3-szor 4 hozott beton szét logisztikázása után az éjszaka minden izületem.számbavettem
Persze,van ott még meló,de az már nem cigány meló.A mondandóm lényege az volt hogy már nem olyan egy építkezés mint 20-30-40 éve,az igazán cipekedős meló már gépesített.A pumpás betont meg eligazítani még egy expincér is meg tud oldani.
Aze meg betonkeverovel id gyötrelmes 10 köb.
Majdnem. De valojában kurva drága és tiz köbméter alatt végképp gazdaságtalan
Ruszkinak jobban örültem volna. Az hatásosabb, de a semminél bármelyik jobb.
az elsőnél még lelkes voltam, a másodiknál már fáradt, utána meg már nagyon kedvetlen
Nem az első előtt?
én múltkor kevertem 4 talicska betont, a 2. után már nagyon untam
Marineni a palotakert 16 ban a 7.en furdoszobafelujitasra kapja az arajanlatot, betonpumpa 1,2 millio..... ..
Nem.mindig alkalmas a betonpumpa. Nem feltétlen keverno kell de a kész betont is basztatni.kell hogy a helyére menjen
Mifelénk így megy.Nincs betonkeverő meg zsákosanyag cipelés.XXIszázad van,betonpumpa,daru.
Politikai Identitásukat nem tom
Bogyonak.meg ugyis mindegy, az agyérelzárodás nem okoz semmilyen eltérést, a tüdöembolia meg egyenértékü a tüdörákkal csak még nem tudni.melyik lesz hamarabb
Kurva keveset, azokis libsik.
Fosassuk ma bogyot.
Ennek ellenére férfiaknál is okoz gondot
Te 20-65 ev kozti nő vagy?
Az Ázsiába Szakadtam ipse szerrint lehet koze a vérrög képződésnek a fogamzasgatlo szedeshez es a terhesseghez is.
Valyon bogyonal mindez fennallhat?
Vokt itt ott némi elbaszás de az nincs egy fél köbméter