Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nem rossz, de hát ezért (is) szeretjük a korszerű autókat. Majdnem 12 mázsás önsúlyú kis fidesz-színű görcsöm is jól kajál (ez az eddigi full-totál), bár a tél és a téligumi elrontotta rendesen: novemberben még 5,3 liter/100 km-nél jártam, a téli 5,6-5.9 rontotta el ennyire.
https://www.spritmonitor.de/de...
2018 decemberi gyártás 19 nyár elején vettem.
Petofit nem hallgatni,propaganda.
320i (ííííííí )
A tervezéstől, az utastér méretétől... A BMW jó, kellemes a levegő mindig, de fúj. Hihetetlen, de a legjobb ebből a szempontból az Opel Vectra C volt. Abban észre nem vetted, hogy áramlik a levegő, meg nem kellett tekergetni soha, auto-ban mindig jó volt. A BMW-ben auto-ban sok, kézzel lentebb veszem általában.
Ja nem, de a másik az igen. Ez 8utóbbi elég tisztességes egy öreg benyástól....
A szélvédő méretétől és dőlésszögétől.
De ez dízel, nem?
Tény, hogy nem taposva, a fogyasztást néztem... de ez átlag, a 10 km átlaga, volt benne gyorsabb-lassabb. De itt egy kicsit gyorsabb is, szintén automata klímával, ez már benzinessel. 90-es átlag 241 km-nyi országúton-városon át, az már elég gyors?
Vag, 4x allt meg a hoki honda benzincsap es cut-off rele miatt.
Defekt vagy eltaknyolás ellen az sem véd.... De maga az ötlet nem rossz!
Vagy egy HONDA.
pl a foshalom utángyártott olcsó pollenszűrőtől
az astra is mindig párás volt hiába vettem újat, kidobtam a gecibe utána negyedét se párásodott
Az öreg Yaris meg a Ceed párásodott rendesen esős időben, a Clio az alig. Nem tudom mitől függhet....
Minek mondjam?Nem en tankolok.
65ös tempóval
Milyen mocskokat vesztek ti, hogy párásodik a BMW-ben sose kellett párátlanítanom... viszont a Suzi Vitara a párásodik 2-3 másik autó helyett is
Bakker, ezt most mondod? Ha ezt tudom, kikapcsolom, akkor normális fogyasztása lett volna a Vectrának nem herdál így
Na az első, amiben 1etértünk. A BMW-ben 15 éve nem volt kikapcsolva, meg amúgy egyikben sem soha. Lehúzott ablakkal meg nem megyek, zajos, koszos, meg még a fülem is huzatot kap
az audi és a toyota is digitális, az hogy mennyi zónás fogalmam nincs, 15+éves kocsik túl fejlett nem lehet
de ha hűteni akar akkor valahol hideget kell fújnia, anélkül nem hűt
de az 5 éves merciben se szerettem, igaz abban csak párszor utaztam dögmelegben, lehet ha nem vagyok szarrá izzadva nem zavart volna benne
Én is automatát szerettem volna, de nem volt pénzem arra a felszereltségre. A cégnél a pesti kisfőnök szolgálati kocsija egy 3 éves, kétzónás digitklímás Kia Ceed kombi, na abban be van állítva a 23 fok. Télen nyáron mindig jó idő van benne, se huzat, se semmi ventilátorzaj, se pára - ráadásul mindig "friss" a levegő. Nem tudom hogy csinálták meg ilyenre, de az külön világ a "spúr" manuális klímákhoz képest.
A lajhar erezhetoen ladsabb.Bar azert hivom lajharnak mert amugy is lomha .A punto meg ki is kapcsolta gyirsitaskor.
én utálom a klímát, az astrában halott 10 éve, audi-toyota van de ha lehet inkább az ablak megy le
fogyasztásban nem sok a spórolás, de utálom ha hideg levegőt fújnak rám
Kb 0,7-1 lliter. Egyszer véletlenlül teszteltem (Horvátország éjjel) 700 km. MIndkét alkalommal éjszaka mentem, szinte nulla forgalom, főként tempomat. Bekapcsolt klimánál (bár éjjel nem feltétlenül lett volna rá szükség) ennyi különbség jött ki.
Ott mindent is lehet, kell a Rahelnek a fizetőképes vendég!