Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Őszinték azok, csak nem az indextelexből kell tájékozódni
Ini mar 20 eve nem vasutas.
Picsába, és csak most mondod?
Neked félévente kellene, büdösen beülsz a kocsiba, beszívja a cigiszagodat...
kb. 3 héten belül mindenki megkapja az oltást aki regisztrált.
Tájékozódj mielőtt hülyeségeket beszélsz. Tűzoltókat, rendőröket, katonákat közvetlenül az orvosok után oltották.
Vasutas meg ki a faszt érdekel?
De nem kínait kapott.....
De ő legalább hitt abban amit mondott. Az mekkora féregség, amikor nyomja az oltás ellenes propagandát, meg hogy a keleti vakcina veszélyes, de közben meg kiderült hogy őt is beoltották.
https://hirado.hu/belfold/belp...
A verrog se szed sokat.de megis az a voros poszto.
Gyere el balaton északi part, ha nem áll égnek most éppen 15 toronydaru akkor egy sem, csak Balatonfüreden. Látok építkezést eleget.
Nekem most 5 évig a rönyó szerviz csinálja, része az éves, vastagon fizetős kötelező karbantartásnak. A Ceed-ben, meg az öreg Yarisban magam csináltam - előtte nem volt klímás autóm.
Ennyi. A 2-3 ezer forintos spray-t be kell fújkodni, meg évente cserélni a pollenszűrőt. Szerinted hány öreg autóban csinálják meg rendszeresen?
Minden tavasszal pollenszűrő cserekor elpattintok egy olyan kis gázos baszást benne, talán loctite márka. Most idén tavasszal mind a két kocsit viszem töltetni, ózongenerátort berakjuk, ezt 2-3évente megcsináljuk. Utána beülök és kipusztul a kovid a szervezetemből
Ha van egy jó rendőr cimborád, kérdezz rá. Itt aki trafizni szokott, ő mondta hogy nem szabad. Hogy miért nem azt nem tudja, csak ennyit kaptak, hogy nem szabad
Nálunk a 15 éves, szétfosott, de klímás autóban is max a gázt töltik fel kétévente (hogy hűtsön), de hogy kitakarítsák a kocsi klímáját, na az ki van zárva.
?
Akkor lehet hogy nem készítettek felvételeket, de ott voltak.
Bizony bizony. Még akkor se ha a gari feltétele
Lehetetlen. Nem láthattál. Vagy ha láttál is nem működött. Országosan 2hete nem trafizhatnak, felsőbb utasítással megtiltották.
Jobb helyeken nem csak megvásárolják a klímát, hanem évente takarítják, fertőtlenítik is.... Ja, hogy nem nálunk....
Nem nagyon hallottam még rola hogy sok áldozatot szedett volna. Viszont normális üzemeltetés.mellet esélytelen.
Miröl? Amiröl ök se tudnak semmit? A felszopottjid talán tudnak? Még az se aki kteálta ezeket a vegyületeket. Tágra nyilt szemmel várják a hatást rövid és hosszutávon.
Tegnap szinte nulla forgalomban csavarogtam, de útszéli traffit azért láttam legalább 3-at. Másod- /harmadrendű utakon, falu szélén...
A legkondi is okoz betegseget,azellen senki nem tiltakozik.