Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkora
én meg a gyerek megunt tolltartóit
mármint az általános iskolásokat, aztán még egyben vannak, bár kb 3 éve nem mászkálok
egyik a nagyvasas, kerékanyakulcs pajszerok stb, a másik meg a finomabb cuccok: ragasztó, folt, bowden belső stb
A Ceed manuális klímája tényleg 1 litert jelentett pluszban (és sok motorteljesítményt - előzéskor illett kinyomni) a Clio-é kb. 3-4 decit, és alig észre venni. Harmada akkor a klímakompresszor benne.
Na igen, de automata klimából is van több féle működési elvű:
a) folyamatosan megy a klima és a fűtöviz adagolásával állítgatja a beállított hőmérsékletet (közben full automata módban még a ventilátor sebességgel és a befúvás irányával is játszik)
b) a fentieken túl és/VAGY/ klima kompresszor ki-be kapcsolásával is játszadozik az automatika.
Az automata klíma folyamatosan szabályozza a teljesítményét: közel sem dobja meg úgy a fogyasztást (és csökkenti a motorteljesítményt) mint a mindig teljes teljesítményen működő manuális.
Nem veszem észre, hogy lomhább lenne.
A fogyasztást nem tudom mennyi lenne kikapcsolva.
+1 lityi fogyi es lomhabb a kocsi.
Letelt a fel ora,kene egy üveg vodka.
Soha nem kapcsolom ki a klímát.
Nyáron hűt, télen párátlanít.
Manuális. A fapadhoz az járt.
5 eve hű tarsam.
Manuális klímánál esetleg, de automatánál nem látom értelmét.
Én csak megnyomom a párátlanító gombot, aztán szépen elintézi magának a párátlanítást.
Eszembe nem jutna letekerni az ablakot, csak ha ki kell lógatni a könyököm vagy el kell venni a parkolójegyet
Is,de kezben ffogva minosegi a cucc is.
Egyik nap zokogunk hogy nem megy a bót, a másik nap meg menőzünk?
A nevet kell megvenni!
A kriega nem volt soha olcso termek.
Annyiért nem sok egy kicsit az a tároló?
A Clio felhúzott ablakkal baromi csendes, semmi szélzaj még 120-nál sem. Viszont tegnap hazafelé tényleg klímát kapcsoltam, mert melegem volt (kint mindössze 20 fok). Gondoltam ilyenkor jól jönne a légterelő és picit lehúzott ablak, meg párásodáskor....
Kalapács bizony: az üvegszálas műanyag nyelével még gumit szerelni is lehet....
Ezek akkor jók ha szeretsz lehúzott ablakkal közlekedni. Amúgy nincs értelme.
Astrán volt, szerettem is, de abban meg nem volt klíma.
Viszont menő.
Kalapacs?Szet akarod verni?
Úgy viszont qrva drága.
A szerszam nem tartozek,csak demo.
Pontosan. Ilyen tartót viszont tudsz venni kb. kétezer forintért.