Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom eddig szidtad a Magyarokat, milyen hülyék mert keleti vakcinával oltanak, most meg már mented magad, hogy jajj nem is rossz az csak engedélyeztetni kellett volna... Te hazaáruló...
Azzal a kicsi különbséggel, hogy ök engedélyeztetik is....
LOL...Ez viccnek is rossz...
Ez sem igaz. Konkrétan a lehúzott ablak több fogyasztást okoz, mint a klíma...
Detto. csak akkor van lehúzva az ablakom, ha parkolójegyet dugok be a sorompós automatába...
Na majd a terelőtől nem lesz halk, szépen fog bubogni, meg a lehúzott ablaktól legalább lesz jó sok por a beltérben amit lehet törölgetni...
Megint bizonygatod hogy debil vagy.
Mitöl ne párásodna? Esőben kinn magas a páratartalom...
De akkor csak kalapban vezetheted...
Alapból onnan ismerszik meg a hülye autóvezető, hogy ilyen légterlöje van, vagy a rettenetesen ronda műbőr motorháztető védő kavicsfelverődés ellen...
A Pfizer legnépszerűbb termékének nézd meg a mellékhatásait...ahhoz képest egy oltóanyag a kutya füle, aztán mégis veszik, jó drágán!
Na látod nyugodt lehetsz sose lesz ilyen autód
Ja, az árja, mélymagyar, mindent is jobban tudók ezt szokták terjeszteni mindenhol...aztán a termelékenység , versenyképesség, az egy före jutó nemzeti össztermék mégis ott a magasabb
Én is azt akarok venni, 205/60 és 4évszakosat csak a touranon ez jól mutat, kicsik a kerékjátok. Kevesebbet forogjon, mert egy szar váltója van 140nél már 3000 körül forog.
Egyébként a hármassal nem a nők járnak, aztán meg a hülye gyerekek?
Felniért én nem.adnék ennyit, nem hogy minimálbérböl
Ezt mondom épp. Pont leszarom, hogy néz ki, az érdekel, hogy jó legyen. Nincs kedvem zötykölődni, a mai verdák rugója általában elég feszes, ez is az. Képzeld, még csak nem is 205/55, hanem /60...
A Clio 5-nek az a gyári felnije amit vettem (Philia dualtone, de létezik belőle sima festett ezüst is), meg van még - külön felárért - a 17 collos Vivastella set (olyat nem akartam, a 16-os komfortosabb, meg ahhoz volt kitűnő nyári gumim is). Ez a 17-es gyári:
mert nem volt arra méltó
Jó lesz 19"-al is - de 16" meg még jobb plusz kevésbé sérülékeny. 19" egy kátyú, oszt szeva... 100 rugó ugrott és mivel az egy oldali kerekek eléggé egy vonalban vannak, ez 2x, szóval 2 kila.
Persze, mert Bogyó dk-s, őt kötelező basztatni
Egyébként ez gyári felni, eszembe se jutott volna nagyobbat kérni, nekem tetszik is, és ha emléxel, Bogyónak is pont ilyen stílust javasoltam, mert a gyári sport Clio is hasonló.
Igazi diktátor kocsi, mindenkit lenyomok vele!
Oszt meg a diktator erdogan is csinalja, nemeleg hogy fidesz szin?
"Made in Europe".
Persze, persze ott.