Gondolom eddig szidtad a Magyarokat, milyen hülyék mert keleti vakcinával oltanak, most meg már mented magad, hogy jajj nem is rossz az csak engedélyeztetni kellett volna... Te hazaáruló...
De akkor csak kalapban vezetheted...
Alapból onnan ismerszik meg a hülye autóvezető, hogy ilyen légterlöje van, vagy a rettenetesen ronda műbőr motorháztető védő kavicsfelverődés ellen...
Ja, az árja, mélymagyar, mindent is jobban tudók ezt szokták terjeszteni mindenhol...aztán a termelékenység , versenyképesség, az egy före jutó nemzeti össztermék mégis ott a magasabb
Én is azt akarok venni, 205/60 és 4évszakosat csak a touranon ez jól mutat, kicsik a kerékjátok. Kevesebbet forogjon, mert egy szar váltója van 140nél már 3000 körül forog.
Ezt mondom épp. Pont leszarom, hogy néz ki, az érdekel, hogy jó legyen. Nincs kedvem zötykölődni, a mai verdák rugója általában elég feszes, ez is az. Képzeld, még csak nem is 205/55, hanem /60...
A Clio 5-nek az a gyári felnije amit vettem (Philia dualtone, de létezik belőle sima festett ezüst is), meg van még - külön felárért - a 17 collos Vivastella set (olyat nem akartam, a 16-os komfortosabb, meg ahhoz volt kitűnő nyári gumim is). Ez a 17-es gyári:
Jó lesz 19"-al is - de 16" meg még jobb plusz kevésbé sérülékeny. 19" egy kátyú, oszt szeva... 100 rugó ugrott és mivel az egy oldali kerekek eléggé egy vonalban vannak, ez 2x, szóval 2 kila.
Persze, mert Bogyó dk-s, őt kötelező basztatni
Egyébként ez gyári felni, eszembe se jutott volna nagyobbat kérni, nekem tetszik is, és ha emléxel, Bogyónak is pont ilyen stílust javasoltam, mert a gyári sport Clio is hasonló.
Alapból onnan ismerszik meg a hülye autóvezető, hogy ilyen légterlöje van, vagy a rettenetesen ronda műbőr motorháztető védő kavicsfelverődés ellen...
Egyébként ez gyári felni, eszembe se jutott volna nagyobbat kérni, nekem tetszik is, és ha emléxel, Bogyónak is pont ilyen stílust javasoltam, mert a gyári sport Clio is hasonló.