Már csak indulnom kéne.
Gondolkodtam már azon, hogy mivel állnék ki az emberek elé, aztán arra jutottam, hogy azt kéne csak mondanom, hogy nem ígérek semmi konkrétumot, mert ki tudja azt előre, hanem azt ígérném, hogy a lehetőségeimhez képest MINDENT megteszek az igazságosan élhető országért és társadalomért.
Ebben nyilván benne van a kátyúzástól kezdve az előbb leírtakon át az új beruházásokig. Amire futja.
Az erdőszélen szemétlerakók azt hiszem, megbánnák azt is megszülettek, kérvényt írnának a kivégzőosztagért. A szándékos-erőszakos bűnözők pláne. Halálbüntetés nem lenne, mert van attól sokkal rosszabb is.
nekem utalnának belőle havi 500 ezret akkor én avval kurvára ellennék, nem kellene a milliárd mert mi a szarnak
500 is csak azért hogy ne kelljen az asszonynak se dolgozni
blődi elmondása szerint a tűzoltók fizetése is rendeződött 10 év alatt 2x annyit kerestek mint 10 éve pedig akkor sem kerestetek rosszul Teli vagytok mint a bolhás kutya Mondjuk nem is panaszkodtatok
Ez kurvára igaz. Látni, hogy mikor kispolgárok nyerik a nagy lét, bele is buknak, vagy átverik őket. Azt az életstílust csak megszokni-belenőni lehet, ha hirtelen jön, pusztít
A Zoli felidegelt, és ebben a rohadt hidegben a FÉSZER ALATT (!!!) lemostam, és gyönyörűen le is vaxoltam. Csináld meg te ezt az alulméretezett biciklitárolódban.
Egyet megfigyeltem már (amúgy többet is), hogy "gazdag" és professzor SOHA nem megy fórumozni. Persze van még társadalmi réteg, aki szintén nem, de a jelzett kettő biztosan nem.
Gondolkodtam már azon, hogy mivel állnék ki az emberek elé, aztán arra jutottam, hogy azt kéne csak mondanom, hogy nem ígérek semmi konkrétumot, mert ki tudja azt előre, hanem azt ígérném, hogy a lehetőségeimhez képest MINDENT megteszek az igazságosan élhető országért és társadalomért.
Ebben nyilván benne van a kátyúzástól kezdve az előbb leírtakon át az új beruházásokig. Amire futja.
Az erdőszélen szemétlerakók azt hiszem, megbánnák azt is megszülettek, kérvényt írnának a kivégzőosztagért. A szándékos-erőszakos bűnözők pláne. Halálbüntetés nem lenne, mert van attól sokkal rosszabb is.
500 is csak azért hogy ne kelljen az asszonynak se dolgozni
Amúgy meg szerintem ez sokkal több embernek tetszik, mint ahánynak nem.
"Nem a győzelem a fontos, hanem a részvétel!"
Tudod, kik szokták ezt mondani?
Hát, nem a győztesek...