Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne mondjál hülyeségeket. Az ingatlan árat hasonlítjuk. És nem ahhoz, hogy az euba mennyibe kerül Hanem ahhoz, hogy 2000 ben mennyibe került és mennyi volt az átlagbér itthon vagy 2005, 2010, 2015, 2020-ban és most. Természetesen ez egy példa. Ebből kijön melyik időszakban mennyivel drágább az ingatlan. A nagy változásokat tudjuk. Pl. 2008-as válság és az 5-7 évre elhúzódó hatása majd az azt követő mesterségesen gerjesztett meredek ívű fellendülés ami vite magával felfelé az ingatlan árakat és megtöbbszörözte azt. Ehhez hasonlítva most magasan vannak az ingatlan árak. Te hasonlítgathatod akár a németországi árakhoz is az is eu a te dolgod.
Abban teljesen igazad van, hogy ezek az árak akár 10 éven belül megduplázódhatnak. Szerintem simán meg is 4 szereződhetnek. éppen most láttunk egy ilyet 2014-től.
Úgy képzelem el és ez már azért tart egy ideje és fokozatosan nől az aránya, hogy előbb-utóbb magyarországon is mint minden más nyugat európai országban kialakul a bérlakás általánossága. Teljesen természetes lesz,hogy egy család havi bért fizet azért ahol lakik és nem arra pocsékloja az egész életét, hogy saját ingatlant teremtsen magának
Lesz ingatlan tulajdonos. Akinek az ingatlanjai azért vannak,hogy bérbeadja és lesz albérlő. Aki belefárad abba, hogy egész életnyi munka árán összespóroljon egy kutyahutyozónyi lakást ahol a lábát sem tudja kinyújtani teljesen. E felé a trend felé tartunk. Még a kormányunk jelen pillanatban a saját lakhatóságot támogatja ez némileg lassítja a folyamatot de megállítani nem fogja. Kapásból ki merem jelenteni hogy a megyeszékhelyeken lévő lakótelepi vagy társasházi lakások fele már jelen pillanatban is bérlakás formában üzemel
Az, hogy nem tudod ki ő, nem azt jelenti, hogy "tököm" jelzővel illesd!
Épp azért mert nem ismered.
De egy ilyen intelligens embernek mint te vagy, ezt nem kellene taglalni.
amúgy nem kell magyarázni milyen finom, oda kell baszni elé aztán egyed édes gyermekem
ha fintorog akkor el kell zavarni az asztaltól és a következő étkezésnél elé tenni
ha akkor se eszi meg ki kell várni még egy étkezési időt
másnapra olyan éhes lesz hogy meg fogja enni
anyukáját lehet meg kell csapkodni amikor tiltakozik, de ennyi belefér
én csak sütve szeretem a nyulat
Hogyan is tisztelhetném mikor azt sem tudom ki vagy mi az a vidom.
kuktából lábbal kifelé nem tudom a gyerek mit gondolna nálunk Most ez a szentállat húsvétkor csokitojjást vár érte
Nehéz lenne elmagyarázni neki milyen finom pedig
nemrég szereztem be két boros rekeszt aztán bele pakoltam az üveges pálinkákat és felbasztam a padlásra, kurvára untam hogy elfoglal egy polcot, aztán csak porosodnak
van ami 2010 óta ott álldogált
a budiba kiönteni meg mégsem akartam
Pedig érdekelhetne!
A megszólításra vigyázz egy picit!
Ez a ki a "tököm", nem túl megtisztelő.
Hát de hogy 45% vagy 100%.......ha nem emlékszel, akkor inkább maradj csendbe,mint hogy valótlant állíts!
Nem ihatok, nemmintha szeretnek.
Nem érdekel a vidom mit mondott, ki a tököm az a vidom egyáltalán?
Megyek is... be kell szedni a locsolopenzt, meg a pálinka, akarom mondani vakcina adagokat....
Kipufogo hovedo, kipufogo hegesztes, ujra kell tomiteni az olsjteknot, es vezerles csere.
locsolj te, raersz meno keresztenydemokrata politikuskent, majd kesobb becsatlakozom a kampanyodba tanacsadokent.
Menjel locsolkodni, ne olvasgass
Mar meg se kerdezem van e ertelme visszaolvasni.
Nem olyan sok a DC film, bar ritkaszar mind.
Egyáltalán nem magas az ingatlan ára. Sőt az EU-ban alacsonynak számít még így is. A magyar átlagkeresethez drága, de azt beárazza a piac. Az ingatlanok ára nem a keresethez igazodik, hanem a kereslethez. Az ingatlanban jó pénz van most is, még kb a duplájára tud emelkedni az elkövetkezendő 10 évben, ha nem basz be a rekord államadósság és ki tudjuk rugózni....
Senki sem hirdet Bács megyében Salgó polcot
Lenne tà egy remek üzlet de mind messze van
Így marad a kanapé meg a DC filmek amit már kezdek kicsit unni
Számszerűsíteni se lehet egyébként pontosan.
Egy bérnek a tűzoltóságnál is több összetevője van.
Szolgálati viszony, beosztás....
De a lényeget leírtad, és Vidom is.
De rántva is jó.
galuskával a marhapöri finom meg attól nem is várja a gyerek a csokitojást a mai nap, úgy hogy ehető kategória
erre inkább nem reagálnék hosszabban ez a hajszál pontos 45%-os meghatározásod hetekkel ezelőtt hát... Ne legyek már légyszi azért hazug mert nem emléxem pontosan rá. Ez itt nem az ATV vagy a köztv híradója okés? Kiragadtam a a blődi féle blődségből a lényeget oszt leírtam. Kivonatolom. 11 év alatt KB:. megduplázódott a béretek. Aztán ti ketten janival számszerűsítettetek ezeket az összegeket azt ott is volt differencia vagy 50-100 ezer ft között. Légyszi ne írd ide a pontosat irreleváns
A nyúl húsa galuskával finom.
De amit Vidom irt, az nem hülyeség.
településen belül is baromi nagy a szórás. Nehéz általánosat kijelenteni. 1 ingatlan annyit ér amennyit kifizetnek érte. nehéz általánosítani. Egyet biztos lehet. A kis fenntartású lakótelepi, társasházi lakások ára 5000 fölötti településektől felfelé az elmúlt 5-6 évben 3-4 szeresére emelkedett. Többnyire gondolom azért mert kiskeresetűeknek is könnyebben fenntartható és az első számú befektetési célpont. Ezeknek az ingatlanoknak az ára tartalom nélkül aránytalanul magas Túlzásnak tartom akármelyik megyeszékhelyen is 2 szobás panelért a 15-20-25 millió ft-os vételárat. kb. úgy képzelem el mint a bankjegyet. rá van nyomtatva, hogy 20 ezer ft. ezért ennyit ér de anyagában néhány 10 ft-lehet valójában az egész