Most ez a szentállat húsvétkor csokitojjást vár érte
meg attól nem is várja a gyerek a csokitojást a mai nap, úgy hogy ehető kategória
ez a hajszál pontos 45%-os meghatározásod hetekkel ezelőtt hát...
Ne legyek már légyszi azért hazug mert nem emléxem pontosan rá.
Ez itt nem az ATV vagy a köztv híradója okés?
Kiragadtam a a blődi féle blődségből a lényeget oszt leírtam. Kivonatolom. 11 év alatt KB:. megduplázódott a béretek. Aztán ti ketten janival számszerűsítettetek ezeket az összegeket
azt ott is volt differencia vagy 50-100 ezer ft között. Légyszi ne írd ide a pontosat
irreleváns
Egyet biztos lehet.
A kis fenntartású lakótelepi, társasházi lakások ára 5000 fölötti településektől felfelé az elmúlt 5-6 évben 3-4 szeresére emelkedett. Többnyire gondolom azért mert kiskeresetűeknek is könnyebben fenntartható és az első számú befektetési célpont.
Ezeknek az ingatlanoknak az ára tartalom nélkül aránytalanul magas
Túlzásnak tartom akármelyik megyeszékhelyen is 2 szobás panelért a 15-20-25 millió ft-os vételárat.
kb. úgy képzelem el mint a bankjegyet. rá van nyomtatva, hogy 20 ezer ft. ezért ennyit ér de anyagában néhány 10 ft-lehet valójában az egész
Abban teljesen igazad van, hogy ezek az árak akár 10 éven belül megduplázódhatnak. Szerintem simán meg is 4 szereződhetnek. éppen most láttunk egy ilyet 2014-től.
Úgy képzelem el és ez már azért tart egy ideje és fokozatosan nől az aránya, hogy előbb-utóbb magyarországon is mint minden más nyugat európai országban kialakul a bérlakás általánossága. Teljesen természetes lesz,hogy egy család havi bért fizet azért ahol lakik és nem arra pocsékloja az egész életét, hogy saját ingatlant teremtsen magának
Lesz ingatlan tulajdonos. Akinek az ingatlanjai azért vannak,hogy bérbeadja és lesz albérlő. Aki belefárad abba, hogy egész életnyi munka árán összespóroljon egy kutyahutyozónyi lakást ahol a lábát sem tudja kinyújtani teljesen.