Engem 2 héttel az oltóponton kapott szuri után hívott fel a háziorvosom, hogyha akarok, akkor mehetek hozzá oltakozni a Szputnyikkal. El se akarta hinni, hogy már megkaptam az Astrát. F@sza lehet a nyilvántartásuk....
A selejt itt te vagy.... ezen a képen semmi nincs, ami alátámasztaná az egypalcas mondandodat.... gondolom szégyen lehet a kinézeted, azért próbálod meg másra kivetiteni, te pocokfejű malackezű
Nem nekem kell...azért hogy lássa itt mindenki milyen szar alak vagy !
Vicces anyukád halála neked....durva nagyon !
Na takarodj innen te szarházi !
Selejt szar !
Téged rohogtelek ki te nyomorék bemásoltam, láttad is buzikám..... ugye nem megy kisgyerek? Szánalmas lufiröfi vagy.... menj sors ki magad a dagiratyi barátod vállán
Másold be mikor szidtam anyukádat....aki szegény már meghalt
Én meg bemásolom hogy mikor írtad hogy drága anyukád elhunyt ,röhögtél rajta te rohadék !!!
Szégyen vagy....te szar !
Fújjj
Bemásoltam, te hang ember mar letagadod, te szerencsétlen elfogyott az egypalcas mondandód? Most hagytam abba, egy kis gyáva féreg uzsidoboz vagy? menj égesd magad tovább... hagy égjen a zsír elengedtelek.....
Meg személyi igazolványt, lakcímkártyát, TAJ-kártyát, valamint az aláírt beleegyező nyilatkozatot. Tőlem ezeket kérték, és 3 (három!) helyen (3 asztalnál) ellenőrizték is őket márciusban. Bajai kórház oltópont.
Még két hét oszt haliszia.................helló adria.
Vicces anyukád halála neked....durva nagyon !
Na takarodj innen te szarházi !
Selejt szar !
Én meg bemásolom hogy mikor írtad hogy drága anyukád elhunyt ,röhögtél rajta te rohadék !!!
Szégyen vagy....te szar !
Fújjj
orvosi beutaló kellett
neked az nem is volt mert sms értesítésed volt
Azt másold be, amivel tartozol te senkiházi
Senkinek se szidtam az anyját !
Hazudsz sertés !
Vagy ez olyan kemény beszólás lenne amúgy ?
Herenyaklánc