Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A genderratyiribit eteted?
Csak védekezik ez a kis anyazos majom.... tényleg elengedem, nem pálya a kis ratyilady
Tudom,tudom,o1g.
Még két hét oszt haliszia.................helló adria.
Még igen, de már múlik!
Ha ezt előre tudom, hoztam volna Popcornt
Ne bántsd, homokozóvödör láb szépségversenyt nyert, majdnem
Engem 2 héttel az oltóponton kapott szuri után hívott fel a háziorvosom, hogyha akarok, akkor mehetek hozzá oltakozni a Szputnyikkal. El se akarta hinni, hogy már megkaptam az Astrát. F@sza lehet a nyilvántartásuk....
Jólvagytok?
A selejt itt te vagy.... ezen a képen semmi nincs, ami alátámasztaná az egypalcas mondandodat.... gondolom szégyen lehet a kinézeted, azért próbálod meg másra kivetiteni, te pocokfejű malackezű
Orvosi beutaló konkrétan nem kellett.Telefon gyütt hogy ide-meg oda 10:30-ra,csá.
Hányszor mondjam már el hogy semmi titok nincs benne. Leírtam már többször. Akkor hogy is lehetne titok?
Nem nekem kell...azért hogy lássa itt mindenki milyen szar alak vagy !
Vicces anyukád halála neked....durva nagyon !
Na takarodj innen te szarházi !
Selejt szar !
Téged rohogtelek ki te nyomorék bemásoltam, láttad is buzikám..... ugye nem megy kisgyerek? Szánalmas lufiröfi vagy.... menj sors ki magad a dagiratyi barátod vállán
Ott a képed te zsíros selejt...ez neked nem dagadt ,tokás és pocakos ???
Pontosan.
azoknak úgy is mindegy
Másold be mikor szidtam anyukádat....aki szegény már meghalt
Én meg bemásolom hogy mikor írtad hogy drága anyukád elhunyt ,röhögtél rajta te rohadék !!!
Szégyen vagy....te szar !
Fújjj
itt nálatok semmit se kértek
orvosi beutaló kellett
neked az nem is volt mert sms értesítésed volt
És akkor lesz csöves aki hetente ötször, hatszor beoltanak két sör feles kombóért?
Jaja,minda 4 kellett.Oltóponton.
Bemásoltam, te hang ember mar letagadod, te szerencsétlen elfogyott az egypalcas mondandód? Most hagytam abba, egy kis gyáva féreg uzsidoboz vagy? menj égesd magad tovább... hagy égjen a zsír elengedtelek.....
Sem dagadt nem vagyok, se nem kopaszodom, sem tokám nincs, de zacsiratyi
Azt másold be, amivel tartozol te senkiházi ahhoz már nincs tehetség?
Nem anyáztam !
Senkinek se szidtam az anyját !
Hazudsz sertés !
Meg személyi igazolványt, lakcímkártyát, TAJ-kártyát, valamint az aláírt beleegyező nyilatkozatot. Tőlem ezeket kérték, és 3 (három!) helyen (3 asztalnál) ellenőrizték is őket márciusban. Bajai kórház oltópont.
Ez az izzadásos dolog ennyire nagy dolog a számodra ?
Vagy ez olyan kemény beszólás lenne amúgy ?
Herenyaklánc