latszik, hogy ehhez is hülye vagy te malac irigykedhetsz a képre mindenki látni akar téged, én nem... sőt kérlek ne tegyél fel véletlenül se képet magadról, mert már reggeliztem és nem akarok hányni a röfögő malac tested láttán....
Vannak barátaid ?
Akkor miért itt baszod magad állandóan áruld már el ?
Minden egyes nap több órát itt vagytok !
Nektek nincsenek barátaitok...bár nem csodálom
Az hogy akki arra van rászorulva hogy fórumon keressen, szerezzen barátokat, azzal a való életben valami nem stimmel. Nekem vannak barátaim, így nem érzem hogy szükségem volna többre,pláne egy fórumon. Egy barátság számomra többet jelent annál hogy valakivel cseverészek egy fórumon. Van aki szimpatikus van aki nem, de ez fényévekre van egy barátságtl.
Olyan sűrű hajam van, hogy nem bírok vele.... 0,3-ra kell vágni.... ezen a képen sem voltam dagadt, bár volt rajtam felesleg.... viszont “munkás” ruha volt rajtam 15 kilót adtam le azóta úgyhogy bek....
Hát a kép alapján dagadt vagy, és kopaszodó, de ne szégyelld! 45 év után ezek jönnek Több mozgás és Alpecin sampon már akinek ezek számítanak
Sógorom is tépett farmerben jár, meg olyan divatcipőkben, amin nagy betűk vannak, meg színes vagy emblémás ingekben.... a sérója olyan, mint egy átlagos 20 éves hüjjegyereknek, be van lőve szálanként ja, tavaly volt 50 egy hétig nem lehetett hozzá szólni a szülinap előtt - mondjuk egy 10-est könnyen letagadhatna.
Anyám ma délután kapja a második Pfizert, nálam sajnos csak júniusban esedékes az Astra.
Mindegy, ha már anyám biztosan védett lesz, akkor pünkösdkor szeretnénk meglátogatni.
Adria...
Egy igazi tűzoltó sarokba szorított ?
A hazug embert......
Ilyen bő farmert nagyapák hordanak te igénytelen disznó !
Nem vagy dagadt ?
Hát hogy nézel ki te majoooom
Akkor miért itt baszod magad állandóan áruld már el ?
Minden egyes nap több órát itt vagytok !
Nektek nincsenek barátaitok...bár nem csodálom
A nagy beledtől nincs ott semmi
De Zoli seggberak ha kéred szépen
Sógorom is tépett farmerben jár, meg olyan divatcipőkben, amin nagy betűk vannak, meg színes vagy emblémás ingekben.... a sérója olyan, mint egy átlagos 20 éves hüjjegyereknek, be van lőve szálanként
Azt kérdezzem, hogy mi ebben a gyanús????
A kérdésre válaszolj, ne terelj!
Kártyának se híre-se hamva.
Mindegy, ha már anyám biztosan védett lesz, akkor pünkösdkor szeretnénk meglátogatni.