Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerencsére nem vagyok pap, jobban kedvelem a pinát mint az oltári szentséget
Jó pap holtig tanul - mondá a bölcs.
engem hova építenél?
én mindent is megéltem már mindent is tudok, ettől több nincs már
Kár, pedig épülésedre szolgálna.
nem ismertem fel egy üzenetet sem, igazándiból nem is érdekel
ez a reflex dolog egy javarész elmúlt képesség
pl a csimpánznak még megvan, anno nekünk is hasonló volt, csak ahol ez a rövidtávú memória van ott foglal nekünk helyet a beszéd központ
szóval akinek kurva jók a reflexei kicsit fejlettebb a rövidtávú memória, lehet egy minimálisan fejleszteni, de túl sokat nem lehet hozzátenni
csimpánz:
http://youtu.be/wBCT9-PEjgQ
Azért vágod a soraim közé (nem nagyon) rejtett üzenetet, ugye?

:-)
De a reflexek mégis felülmúlják a mozgási korlátainkat, ergo bizonyos határig haladhatunk gyorsabban is, mint ahogy a lábaink mozgatnának.
És mi ezt ki is használjuk, csak van pár ökör, aki vagy az autója hátsó ablakára kimatricázza, hogy a Lulu és a Marcsi az ő pulyája, aki a kocsiban ül, vagy éppen azt hiszi, hogy egy macska reflexével bír és ezért úgy is közlekedik.
(És egynémely ilyen barom négybe hajtogatott fémkoporsóját be is hozzák a... megfelelő szerv lefoglalt gépjárműtelepére, az anya meg az apa ott sír, amikor kiadják a roncsot.)
a cigaretta sosem jött be, számomra teljesen értelmetlen volt
semmi extra érzetet nem keltett bennem
Ha már egyszer szívni kell (origo-s cikk, rá lehet kattintani): https://www.origo.hu/gazdasag/...
A vén meteorologus elektromotor az csak csináltatott az unokájával még egy nicket.
az asus régen majdnem fasza volt mára elég béna lett, szóval nem olyan nagy baj ha nincs
Szevasz petro cigány eddig se hiányoztál
Szerintem senki nem fog erőszakkal visszatartani....
Talán kevesebb szert kellene használnotok, mert olyan duma megy itt a fórumon mintha t.kig lenne be-herbálozott cigánnyal. No megyek innen.
a fű drog, káros is és rá is lehet szokni, ennek az ellenkezőjét ki állította?
Költészet napján aktuális.
Szolj h tudsz vmit
egyenlőre nincs rá szükségem, de májusban mennénk erdélybe aztán kelleni fog a kártya
meghagyom a véneknek, azoknak fontosabb mert szavazók én meg nem
Korrelációs kapcsolatot vélek felfedezni a dohányosok és az általuk használt dohánytermékekkel kapcsolatos kifogások és önámítások, valamint a drogosok és drogok iránti ugyanilyen kifogások között.
A dohányosok:
- nem is káros, mert a nagyapám mezítlábas Munkást szívott napi három dobozzal és 95 éves korában a ló hátáról esett le, de a szomszéd Béla nem ivott, nem dohányzott vega volt és mégis tüdőrákban halt meg 24 évesen. (Ezt kb 50* alkalommal halottam, csak a keresztnevek voltak mások.)

A drogosok:
a fű nem is drog, nem is káros, nem lehet rászokni, csak szebbnek látod a világot, vidámabb leszel, tehát jó. (ja, hogy így operáljon az orvosom? Ja, azt azért mégse, ha rákérdeznek, nem adok úgy sem egyenes választ, hanem a brokkolira és a majonézre viszem a beszélgetést...)
Minek az neked? Különben meg húzz ótani, nem fog neked ártani, kockázatos csoportban vagy.
Nyilvánvaló dolgok ezek. A kutyának-macskának is sokkal jobbak a reflexei, mint neked - a dínóké meg pl. a tehéné meg sokkal rosszabb. A sok millió éves evolúció nem tudhatta, hogy mi gondolunk egyet, és elkezdünk agyaggalambra lőni meg vadászrepülni...
Legokosabban úgy, ha beoltatod magad....
holnap elviszem az asszonyt oltásra, körbenézek hogy lehet okosan oltási igazolványhoz jutni