Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a bádogkapuból?
én például ebből semmit A föld is lapos én még nem estem le róla te?
szomjan nem halhat mert vezet
Pipi!
Az nem a kínaiban van? Csak kérdezem.
a szántódi kompon tűzoltó, mert ott közel van a víz na
szerintem erről már nagyjából leszoktak
mér
álltalában traktorra 3 kilóig, pótra 3 kilóig rakományra 3 kilóig van önrész a többit a biztosítónak kell állnia. Ha nem így van be sem szabad szállni egy kamionba vezesse a gazdája
Akad olyan is.de többnyire amiket látsz az utakon gépjárműfecskendőket azok 2m3 vagy 4m3 vizet visznek.
a mi generációnk kb. ennyit tanult meg. Bár már fel kellene frissítenem ezt is. Rémlik valami nyikto nye át szuszvujet. Asszem az azt jelentett,hogy nem hiányzik senki, de nem biztos
Akkor nyugodtan od lehet verni egy grippen 30 mrd körül lehet az ára
ezeknek a fos rábáknak egyébként is magas a súlypontjuk, dobtak ebből már el jó néhányat sima körforgóban is
ez a só része volt csak szándékosan megtervezett. A szirénát sem állították le ment a parádé a közönségnek
Mondjuk nem értem, hogy a felgyújtott szuzukit miért nem oltották el, a tömlőt a fekvő autóról is le lehetett volna tekerni
meg lesz az állandó biztos fidesz szavazóbázis
Majd a nanorobotok azt a parancsot adják ki a beoltott emberek kezének, hogy a szavazólapon a fideszhez huzzák az X-et
Bár nem tudom, hogy a tervezők felkészültek e a balkezes egyénekre is vagy csak a jobbkezeseket tudják befolyásolni
De meg nincs mindenhol 5g.
nálunk az öreg mercire gyereknapon mikor kérdeztem 3 köbmétert mondott a faszi
nano robotok már benned vannak
Most tart a nadrag tepkedesenel.A foxinal is megvolt ilyen idosen,majdnem raesek.
Kkap a seggere,akkor vszabbvesz,3 percre.
De en vagyok a nagyobb es gonoszabb.
Majd orrbaverem,ha elerem,mer kurvagyors,ha nem akarj eselyem sincs.
Elemző szerint ő az etalon,ő az igazi motoros.
Ha van rá embere, miért ne?
A jatek az elet.
Mindent megert,ha akarja.
Meg fonokoskodik.
A játék és a turpiszság ott van benne
Telón lusta vagyok pötyögni