álltalában traktorra 3 kilóig, pótra 3 kilóig rakományra 3 kilóig van önrész a többit a biztosítónak kell állnia. Ha nem így van be sem szabad szállni egy kamionba vezesse a gazdája
a mi generációnk kb. ennyit tanult meg. Bár már fel kellene frissítenem ezt is. Rémlik valami nyikto nye át szuszvujet. Asszem az azt jelentett,hogy nem hiányzik senki, de nem biztos
ez a só része volt csak szándékosan megtervezett. A szirénát sem állították le ment a parádé a közönségnek
Mondjuk nem értem, hogy a felgyújtott szuzukit miért nem oltották el, a tömlőt a fekvő autóról is le lehetett volna tekerni
meg lesz az állandó biztos fidesz szavazóbázis
Majd a nanorobotok azt a parancsot adják ki a beoltott emberek kezének, hogy a szavazólapon a fideszhez huzzák az X-et
Bár nem tudom, hogy a tervezők felkészültek e a balkezes egyénekre is vagy csak a jobbkezeseket tudják befolyásolni
Most tart a nadrag tepkedesenel.A foxinal is megvolt ilyen idosen,majdnem raesek.
Kkap a seggere,akkor vszabbvesz,3 percre.
De en vagyok a nagyobb es gonoszabb.
Majd orrbaverem,ha elerem,mer kurvagyors,ha nem akarj eselyem sincs.
Az nem a kínaiban van?
Mondjuk nem értem, hogy a felgyújtott szuzukit miért nem oltották el, a tömlőt a fekvő autóról is le lehetett volna tekerni
Majd a nanorobotok azt a parancsot adják ki a beoltott emberek kezének, hogy a szavazólapon a fideszhez huzzák az X-et
Bár nem tudom, hogy a tervezők felkészültek e a balkezes egyénekre is vagy csak a jobbkezeseket tudják befolyásolni
Kkap a seggere,akkor vszabbvesz,3 percre.
De en vagyok a nagyobb es gonoszabb.
Majd orrbaverem,ha elerem,mer kurvagyors,ha nem akarj eselyem sincs.
Mindent megert,ha akarja.
Meg fonokoskodik.