Ehhez hozzátartozik az is, hogy a legtöbb ló azért nem hülye
Nem hiszem, hogy lenne épeszű ló, akit neki tudnál irányítani "véletlenül" egy másik lónak frontálisan, vagy akár ráfutással
A barátom az igazi motoros !
Jár havi rendszerességgel pályázni és képzi magát folyamatosan !
A találkozókra is szoktunk menni és nem ilyen lepukkant zsírdisznó (vagy buzi) mint ti itt !
60-ig bármit legyorsul
3 mp alatt egyikőtök sem fog 0-ról 100 ra gyorsulni, mindegy mit ír a kézikönyv. Komoly tudású gyakorlott gyorsulási verseny hősök sem nagyon ahol napi rutin a kuplung csere
én már csak azt nem tudom, hogy te minek élsz e világon.
Ahhoz képest meg, hogy te útálsz mindenkit aki szerinted felesleges meg káros dolgokat fogyaszt nem tudom a kv az meg, hogy jön az éntudatodhoz Akkor legyél következetes és kv is mehet a kukába. Mivel elméletileg egészségesen is táplálkozol remélem nem is eszel semmi ehetőt ilyenek mint pörkölt szalonna vagy kolbász.
Aki egészségesen táplálkozik az jó ízűt nem eszik az tuti. Egyébként mit nevezhetünk egészséges táplálkozásnak? Amit a tv-ben orvosok reklámoznak?
100 éve teljesen más számított egészséges táplálkozásnak mint most 100 év múlva meg megint teljesen más fog számítani annak éppen mi a trendi vagy mit kell eladni
Én ezeket meg pont leszarom eszem azt amit kívánok, mint minden normális ember
Én pl. kv-zni sosem kv-ztam. Még csak nem is az íze miatt simán élvezhető ize van a kv-nak, de egyszerűen nincs rá szükségem Dohányozni 30 évig dohányoztam napi fél 1 doboz között. Erről végleg nem mondtam le, most ezt a töltőtollatt szívogatom kb. napi fél doboz. ez már nem is büdös, a kezem sem a ruhám sem az autó kárpit sem lesz tőle büdös még a pofám sem és a környezetemben lévő nem dohányost sem zavarja, sőt elmondják kifejezetten kelllmes szaga van Alkohol: Mint minden rendes serdülő gyerek amíg a diszkós korszak volt heti rendszerességgel voltunk bebaszva péntek-szombat Aztán ahogy nőttünk ez mérséklődött. Mára már odáig, hogy idén a sógorom élettársának a névnapján voltam kissé illuminált de nem veszélyesen, egy barátom 53 szülinapján most március elején, de teljesen kutlúrált szintig meg tegnap a pecán megittam egy dobozos meggyes sört. Ebben sem látok kivetni valót. Ritkán ha úgy jön össze a társaság hazajön az amerikás haver akkor elszalad egy laza dzsonga évi 1-2 alkalom. szerintem nem én fogom megterhelni az egészségügyet ebből kifolyólag. Te ezt nagyon fanatikusan ellenzed ezeket a dolgokat Lelked rajta. Én meg úgy vagyok, hogy bebaszna mán ha egy ünnepen nem lehetne vallakivel alkohollal koccintanom
Nem hiszem, hogy lenne épeszű ló, akit neki tudnál irányítani "véletlenül" egy másik lónak frontálisan, vagy akár ráfutással
Naaaagy dagadt igénytelen zsírdisznó robogóval
Jár havi rendszerességgel pályázni és képzi magát folyamatosan !
A találkozókra is szoktunk menni és nem ilyen lepukkant zsírdisznó (vagy buzi) mint ti itt !
3 mp alatt egyikőtök sem fog 0-ról 100 ra gyorsulni, mindegy mit ír a kézikönyv. Komoly tudású gyakorlott gyorsulási verseny hősök sem nagyon ahol napi rutin a kuplung csere
Soha nem fejtettél még kereszt rejtvényt
Ahhoz képest meg, hogy te útálsz mindenkit aki szerinted felesleges meg káros dolgokat fogyaszt nem tudom a kv az meg, hogy jön az éntudatodhoz
Aki egészségesen táplálkozik az jó ízűt nem eszik az tuti. Egyébként mit nevezhetünk egészséges táplálkozásnak?
100 éve teljesen más számított egészséges táplálkozásnak mint most 100 év múlva meg megint teljesen más fog számítani annak éppen mi a trendi vagy mit kell eladni
Én ezeket meg pont leszarom eszem azt amit kívánok, mint minden normális ember
Én pl. kv-zni sosem kv-ztam. Még csak nem is az íze miatt simán élvezhető ize van a kv-nak, de egyszerűen nincs rá szükségem