"a határokon egyre többen kérik a határátlépésnél, hogy a határon lévő rendőr vegye figyelembe a védettségi igazolást. Ezt azonban még nem teheti meg, mert ennek egyelőre még nincs meg a megfelelő jogszabályi feltétele."
ez hülyeség
persze a mozgás fontos dolog, de a kaja sokkal fontosabb
egy reggeli 30-60 perces laza szobabicikizéssel és egy -5-10%-os kalória bevitellel heti 1 oilót lazán és éhezés nélkül le lehet adni
pár hét után az fog gondot jelenteni hogy meg kell ennni a kiszámolt adagokat, mert kurvára nem kívánja az ember
- Doktor úr, túlsúlyos vagyok!
- Hát, magának mozgásra lenne szüksége, séta, biciklizés szabad levegőn, minden nap...
- Reggel? Vagy ráérek délután is, miután kihordtam a postát?
Fussál vagy inkább ne mert a térded nem fogja bírni bicikizz!! Van eladó biciklim! Stumpjumper, csak úgy simítja a gödröket, fújsz 20bart a telóba és téged is elbír
Goretex meg raintex a ruhám
Csimma kellene, vagy eső vagy egy ktm andesv2
Még várunk, nem hiányzik a Bora... egyszer motoroztam benne, sokszor csak a szerencsén múlott hogy ne dobjon le a sziklafalon.
Hülyeség.
Mozgás nélkül nehezen lehet bevitt kalóriát égetni.
a peca másról szól, javarészt arról hogy addig sincs az ember otthon
enyém sokkal faszább pecázni
Fórum virológus megmondta.
Szóval ne elemezd hogy melyik milyen.
persze a mozgás fontos dolog, de a kaja sokkal fontosabb
egy reggeli 30-60 perces laza szobabicikizéssel és egy -5-10%-os kalória bevitellel heti 1 oilót lazán és éhezés nélkül le lehet adni
pár hét után az fog gondot jelenteni hogy meg kell ennni a kiszámolt adagokat, mert kurvára nem kívánja az ember
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/opel/astra_k/opel_astra_k_sports_tourer_1_4_t_enjoy-16713338
- Hát, magának mozgásra lenne szüksége, séta, biciklizés szabad levegőn, minden nap...
- Reggel? Vagy ráérek délután is, miután kihordtam a postát?
igszándiból mindig ez a könyebbik rész
Csizma vízálló,bőrruha a pakisztáninál.
Nekem meg fogynom kéne de nem megy.
Csimma kellene, vagy eső vagy egy ktm andesv2
Még várunk, nem hiányzik a Bora... egyszer motoroztam benne, sokszor csak a szerencsén múlott hogy ne dobjon le a sziklafalon.