nekem beton rajta műfű. Mondjuk egy kicsit lelóg a betonról a régi műfűvel kiegészítettem még szerencse, hogy nem dobtam ki tavaly, mert úgy voltam vele, hogy 1 tetűnél többet ér
nem a néppel van a baj
hanem aki irányítja, és itt nem o1g meg merkel anyu és társaira gondolok
nem vagyok egy összesküvés hívő de ami világ szerte folyanak azok a mi szemünkben értelmetlenségek, de biztos vagyok benne hogy van aki ezeket átlátja és irányítja, ha nem is ikerül mindig 100%-osra az irányítás előbb-utóbb meglesz a cél
mert azt nem hiszem el hogy a "felsőbb polcokon" ennyi hazaáruló van mindenhol
az oltás a migránsok, és a hasonló dolgok kisebbik gond, a nagyobbik az hogy a népet annyira szétzüllesztik hogy semmit sem lesz lépes utána elérni
ha azt mondják neki 8 után nem mehtsz ki akkor nem fog kimenni, ha azt hogy vedd be ezt a szert beveszi és így tovább gondolkodás nélkül
mert ugye bármi faszságra lehet találni olyan igaszságot aminek a tartalma különféle mértékben igaz
közben meg az is lehet hogy a nagy igazság az, hogy nincs kanál.......
Most én is éppen a hülyeségekre való költéssel vagyok elfoglalva: mivel az Emag-ba érkezett készlet a Xiaomi legjobbik dashcam-jéből (beépített GPS, 2,7K felbontás, mifaxom...) így az előbb megrendeltem azt, nem a múltkor nézegetett - 18 ezres - akcijós Lite verziót.
nekem van ilyen, Én ma összeraktam, beállítom a ph-ját előveszek egy nagyítót elolvasom a szerekből mennyi kell bele azt egyszer megcsinálom, majd elmondom az asszonynak engem ott nem látnak leengedésig
Kettő? Tizenkettő.
De ez nem ujdonsag, barhol vagyunk mindig ez van, csak dobj be egy milyen gumit motorra, es 4 ember 6 fele gumit ajanl.
Amugy meg ha van fajzer akkor o1g ha nincs fajzer o1g, ha nyitnak a teraszok o1g ha nem akkor o1g, ha meg minden van akkor meszaros lölö.
Nalatok meg van BLM meg leepy joe, meg tramp hivok.
hanem aki irányítja, és itt nem o1g meg merkel anyu és társaira gondolok
nem vagyok egy összesküvés hívő de ami világ szerte folyanak azok a mi szemünkben értelmetlenségek, de biztos vagyok benne hogy van aki ezeket átlátja és irányítja, ha nem is ikerül mindig 100%-osra az irányítás előbb-utóbb meglesz a cél
mert azt nem hiszem el hogy a "felsőbb polcokon" ennyi hazaáruló van mindenhol
az oltás a migránsok, és a hasonló dolgok kisebbik gond, a nagyobbik az hogy a népet annyira szétzüllesztik hogy semmit sem lesz lépes utána elérni
ha azt mondják neki 8 után nem mehtsz ki akkor nem fog kimenni, ha azt hogy vedd be ezt a szert beveszi és így tovább gondolkodás nélkül
mert ugye bármi faszságra lehet találni olyan igaszságot aminek a tartalma különféle mértékben igaz
közben meg az is lehet hogy a nagy igazság az, hogy nincs kanál.......
Ehun-e: https://www.emag.hu/xiaomi-70m...
De ez nem ujdonsag, barhol vagyunk mindig ez van, csak dobj be egy milyen gumit motorra, es 4 ember 6 fele gumit ajanl.
Amugy meg ha van fajzer akkor o1g ha nincs fajzer o1g, ha nyitnak a teraszok o1g ha nem akkor o1g, ha meg minden van akkor meszaros lölö.
Nalatok meg van BLM meg leepy joe, meg tramp hivok.
Szerintem megerett a skynetre a nep.