Általában mindenki megkockáztatta, hogy azt a kb. 5 km-es szakaszt megússza hatóság nélkül. Csakhogy erre idővel rájöttek a rend éber őrei és elkezdtek kijárni szívőzni. Akinek nem volt gáthajtásija 15 pénzre büntették(ez 10 évvel ezelőtt volt ami akkor nem volt elhanyagolható összeg) Nyári szezonban elég gyakran kint baszták az anyukat.
kapás nincs
Azt megkérdeztem, hogy küldik-e őket oda vagy miért zaklatják a békés horgászt aki a légynek sem árt
(elhagyatott kis forgalmú betonos gátról beszélünk, ahol a baleset kialakulásnak esélye kb. a nulla felé konvergál) Aztán elmondták, hogy ők szegedről járnak le, mert nekik ki van adva adott szolgállatban mennyi büntetést kell beszedni. Azt mondta ide nem küldi őket senki az nincs meghatározva, hogy hogy vagy hol kell a pénzt begyűjteni, csak van egy irányadó összeg ami alatt nem illik leadni a szolit. Azt mondja inkább ide kijönnek, mint a városban kacsázzanak egész nap szabálytalankodóra lesve, mert itt 3 emberből egyet tuti megfognak gáthajtási nélkül, ha meg van a szoliban a 3 áldozat kész vannak a qvótával
Nekik ez így sokkal kényelmesebb mint egész nap fel-alá járőrözni a belvárosba
Én szívesen vitázok, ha látom az értelmét. Ha úgy éreznéd, hogy szeretek veszekedni, kötekedni, akkor nem. Egyszerűen egy más, és ahogy láttam nem túl népszerű oldalt próbáltam képviselni.