129: Zarándokének. Sokat gyötörtek ifjúságom óta - vallja meg ezt Izráel! - 2sokat gyötörtek ifjúságom óta, mégsem bírtak velem. 3Hátamon szántók szántottak, hosszú barázdákat hasítottak. 4De igazságos az ÚR: elvágta a bűnösök kötelét. 5Megszégyenülnek, meghátrálnak majd Sion gyűlölői mind. 6Olyanok lesznek, mint háztetőn a fű, amely elszárad, mielőtt kitépnék. 7Nem szedi marokra az arató, sem ölébe a kévekötő. 8Nem mondják az arra járók: Legyen rajtatok az ÚR áldása, áldunk benneteket az ÚR nevében!
Egy pap felajánlja egy apácának, hogy elviszi kocsival.
Az apáca beül és keresztbe teszi a lábát, ami miatt a ruhája felhúzódik, és így láthatóvá válik a combja.
A pap ezt meglátja és kis híján karambolt okoz.
Miután egyenesbe hozza az autót, a pap lassan az apáca combjára teszi a kezét.
Az apáca azt mondja: "Atyám, emlékszik mit mond a 129. zsoltár?"
A pap erre elveszi a kezét.
De amikor sebességet vált, akkor a keze újra az apáca combjára téved.
Az apáca megint azt mondja: "Atyám, emlékszik mit mond a 129. zsoltárt?"
A pap elveszi a kezét és mentegetőzik: "Sajnálom, nővér, a test könnyen bűnbe esik."
Amikor megérkeznek, a nővér nagyot sóhajt és kiszáll.
Amikor a pap visszaér a templomba, szalad, hogy megnézze a 129. zsoltárt.
Meg is találja: "Menj tovább és keresgélj, mert ott feljebb megtalálod a megdicsőülést."
Tanulság:
Ha nem vagy jól informált a munkáddal kapcsolatban,
akkor könnyen elszalaszthatsz egy nagyszerű lehetőséget.
Nekem meg az új kocsimban nincs gyári navi, viszont van tablet (fapados Renault Clio 5). Erre Android Autó programmal át lehet tükrözni az okostelót, így van magyar nyelven értő, hangvezérléssel (!) működtethető online nacim - kvázi ingyen. Amúgy én sem vagyok nagy okostelefon rajongó.
Egy SE modelt kb 40-45 eurobol raktam össze egy törött kijelzösböl+ meg vettem egy bontott kijelzöt. A 7- es ( 128 Gb) modeleket meg 120- 140 euroert lehet megvenni attol függöen hogy a dobozt töltöt fülest adjak hozza...csacsi- ragyi, karcmentes...de ami fontos, hogy mindegyik model viszonylag stabil, és némi kézügzességgel minden cserelhetö rajta. Mindezt tömérdek youtube video segiti...
De azért vannak ilyen tipusok, mért ilyen a céges telonk a feleségemmel...ha azok nem lettek volna én még most is csak egy sima nokia teloval járnék...amit 9 euroert löttem ax ebay- en, mert a régi szintén dupla sim- es meghalt 5 év után. Csak azért léptem private terepen is tovább a smartok felé, mért pl az amerikai üzleti ùton már nem müködött a nokia " hagyományos" teloja.
Az AMOLED sajnos már nem ennyibe kerül. Az én olcsó kínai kacatfonomhoz (Xiaomi MI9SE) is kb. 50 ezer forint. A telefont egy éve vettem 90k-ért. Nem érdemes eltörni....
Az apáca beül és keresztbe teszi a lábát, ami miatt a ruhája felhúzódik, és így láthatóvá válik a combja.
A pap ezt meglátja és kis híján karambolt okoz.
Miután egyenesbe hozza az autót, a pap lassan az apáca combjára teszi a kezét.
Az apáca azt mondja: "Atyám, emlékszik mit mond a 129. zsoltár?"
A pap erre elveszi a kezét.
De amikor sebességet vált, akkor a keze újra az apáca combjára téved.
Az apáca megint azt mondja: "Atyám, emlékszik mit mond a 129. zsoltárt?"
A pap elveszi a kezét és mentegetőzik: "Sajnálom, nővér, a test könnyen bűnbe esik."
Amikor megérkeznek, a nővér nagyot sóhajt és kiszáll.
Amikor a pap visszaér a templomba, szalad, hogy megnézze a 129. zsoltárt.
Meg is találja: "Menj tovább és keresgélj, mert ott feljebb megtalálod a megdicsőülést."
Tanulság:
Ha nem vagy jól informált a munkáddal kapcsolatban,
akkor könnyen elszalaszthatsz egy nagyszerű lehetőséget.
Pinterest
De azért vannak ilyen tipusok, mért ilyen a céges telonk a feleségemmel...ha azok nem lettek volna én még most is csak egy sima nokia teloval járnék...amit 9 euroert löttem ax ebay- en, mert a régi szintén dupla sim- es meghalt 5 év után. Csak azért léptem private terepen is tovább a smartok felé, mért pl az amerikai üzleti ùton már nem müködött a nokia " hagyományos" teloja.
22€
https://www.kepesmotor.hu/suzu...