Hát 97-ben elég volt egy tüsszentés a sorozáson, hogy alkalmatlan legyen... 88-ban még más volt, engem kétszeri I után bevittek A-val 🤔 pedig nem nőtt új szemem az addigi 0,2-es helyett 🤣
Ez a baj. Sokan többnek szeretnének látszani, mint valójában. Minden hiteles autót, motort gyönyörű nagy betűkkel díszítenék: BANKOS felirattal. Ja, meg házat, lakását is.Akkor nem kellene ennyi műmájernek mentőövet dobni, amikor bedőlnek.
ez attól függ kinek mennyi a bére illetve mennyit tud belőle félretenni.
Bár igazság szerint ez már nem számít mert ha van 2 millád olyan kocsid van amit akarsz a többi meg 20 év hitel, mert,hogy ilyen a magyar(kezeit széttáró) szóval azt kell alapul venni, hogy évente tudsz e félre rakni 2 millát mert az annyi megvásárolható kocsit jelent 😅
mi az elit egységet adtuk 😅 Egyébként katonai rendészetet csak a hadgyakorlaton vettük fel. Őrkatonákból toborozták azok közül akik legalább egy egybefüggő mondatot el tudtak mondani hibátlanul így beleestem 😅 Meg nekem is jobb volt az uazzal furikázni, egy gumibottal mint gépkarabéllyal őrsátorban éjszaka szolgálatot adni az erdő szélén 😅 Meg hát mindig volt velünk egy hivatásos tiszt általában egy hadnagyocska néha százados. Elmondták, hogy mi a feladatunk. Szóval az volt, hogy a hivatásos tiszti állományt messziről kerültük a fehér csíkos uazzal. Elmondták, hogy azok minden nap szar részegek de nem szívesen nyomná fel a saját kollegákat így azokat nem ellenőriztük. Sorkatonákat ellenőriztük de ki volt adva, hogy nincs szívatás. Az tuti, hogy az én szolgálataim alatt egy feljelentés sem történt voltak azért romancsolások a vápos tisztek azok mindíg tudták hol fogunk szeszt találni 😅 termszetesen ezek el lettek kobozva és meg lettek fenyegetve még 1 ilyen és futkosó lesz belőle a petőfiben 😅 Ha minden jól sikerült éjfél fele már mi is részegek voltunk az elkobzott szeszektől majd be is fejeztük az uazos szolgálatot és kipihentük magunkat a szolgálati sátorba reggelig. Mondjuk reggelig kellett volna járőröznünk de hát értelme se lett volna addigra aki már akart a katonai állományból már úgy is berúgott velünk az élen 😅 Napközben meg nem is volt váp mert addig az egész hadgyakorlat helyszín egy felbolydult hangyaboly volt. Mindenki tette a dolgát szegény glz-eket sajnáltam rohadtul a 40 fokban teljes menetfelszerelésben + golyóálló mellényben gyakorolgatták a btr-be be btr-ből ki feladatot az örmi meg stopperral mérte és folyamatosan üvöltött, hogy ti már rég meghaltatok ilyen részidővel 🤣
amnakidején jöttek divatba a símítózáras zacskók
esőkabát tokjába simán elfért ilyen zacsiba egy liter tömény
egyik portás altiszt se volt a laktanya esze át lehetett baszni mind 😆
most nézem a karszalagom fent sem volt sem a fehér buffkalapom(gondolkodós) De azt asszem azt uazba osztották ki nálunk csak a jelvény volt ha jól rémlik(gondolkodós)
ehhez én nem értek akkor 150 ezret mondott a gyerek ez 97 ben volt nálam okosabb biztos meg tudná mondani az most mennyi pénz lenne a 2 milla csak saját saccolás (kezeit széttáró)
Te mit tettél 🤣
Én legalább leadtam 42 toronyőrséget meg szoptam 1 hónapot a bakonyba hadgyakorlaton ott is döntően őrkatonaként meg néha váposként 😅 Mondjuk a vápos buli jó móka volt az elkobzott szeszeket mi ittuk meg 😆
na pont ezt írtam(kezeit széttáró) Nálunk egy gyerek panaszkodott csak. 97 körül voltam katona ez meg egy alpinista festő gyerek volt mondta, hogy havi 150 ezre ugrik neki. Mondjuk az akkor szerintem mostani 2 milla lenne(gondolkodós)
Bár igazság szerint ez már nem számít mert ha van 2 millád olyan kocsid van amit akarsz a többi meg 20 év hitel, mert,hogy ilyen a magyar(kezeit széttáró) szóval azt kell alapul venni, hogy évente tudsz e félre rakni 2 millát mert az annyi megvásárolható kocsit jelent 😅
esőkabát tokjába simán elfért ilyen zacsiba egy liter tömény
egyik portás altiszt se volt a laktanya esze át lehetett baszni mind 😆
Én legalább leadtam 42 toronyőrséget meg szoptam 1 hónapot a bakonyba hadgyakorlaton ott is döntően őrkatonaként meg néha váposként 😅 Mondjuk a vápos buli jó móka volt az elkobzott szeszeket mi ittuk meg 😆