Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tévedsz: egy 1100-1200 köbcis BMW GS is 250 kiló körül van.
Egy ilyen boxermotoros motorkerékpár lehet olyan 400 kg. kb. ha az ilyen kibillen az egyensúlyból, akkor nem 60 kilós hájpacni motoros kell, hogy ne engedje eldőlni!Az én motorom feltankolva 250 kg . körül van, de amikor egyszer puhább volt alatta a középső állvány egyik oldalán a a talaj én sem bírtam megtartani, csak a dőlését tudtam fékezni! De jöttek pillanatok alatt a közelből jó Emberek és segítettek talpra állítani!
Ez egy köztéri műalkotás...
Előfordul bárkivel. Én is egyszer láttam Erdélyben a Békás szorosnál feldőlt egy BMW-s csákó...
Béke Tóni (meg a faterja és az öccse is) kollégám volt jó pár évet. Nem egyszerű figura, de imádja a régi vasakat.
Itt ez balfaszság, meg bénázás ott meg véletlen a neve, érdekes ez az angol nyelv Minden tiszteletem neked, ahogy véded az amcsikat a legbutább dolgaik miatt is. Én akkor ismertem meg jópárat közülük, mikor idejöttek ifor- ozni, brow and root- ost, katonát egyaránt...nem biztos hogy szerencsés velük egy oldalon harcolni, mert baráti tűzben is kiválóak
De akiket te ott ismersz, magyarok - azok már amerikaiak!
Nem hülyék azok csak így jött össze. Véletlenül túl közel ment a széléhez és le akarta tenni a lábát a másik meg talán azt figyelte mit csinál a mögötte lévő. Hidd el magyarok közt is van ilyen. Itt élek ismerem őket.
http://youtu.be/iyS54dey1tY
Erdemes az egesz filmet vegignezni, de feluleteseknek 30 perctol van a móka...
Nem tudom koveti öt itt valaki, de amit ez az ember és csapata mar letett az asztalra...
Aranyosi Ervin: Birkamese
Hiába, aki tud, az tud!!
Ezek az élet nehéz pillanatai, mert qrvára sajnálja az ember a haverját, de igen nehéz megállni röhögés nélkül.
Azt a hülye zenét nem unják meg soha?
Ilyenkor hol van a tekintély, amit csak a hárli adhat. Láttam már hasonlót élőben a Transzfogaras tetején. Két nagy zsírdisznó elboritotta a talicskát az útpadkán, aztán közösen sem bírták visszaállítani. Ment a jajveszékelés, miközben a hangszóróból szólt a borntubivájd.
ha már borul, akkor rendesen, nehogy hiba legyen benne!!
Amíg nem nyúlnak hozzá, addig biztos nem sérül jobban
Mint haver. Megborult a leejtőn álló helyzetben, aztán gyorsan felállította, de elkezdett visszagurulni a motor, és át is borította a másik oldalára is, hogy egyformán karcos legyen
Ha amcsi a darus kettő is kell belőle, mert az elsőt is ki kell majd mentenie valakinek.. Nekem furcsa, hogy miután megborítják a foteleket hagyják azokat fejtetőn meg oldalt pihenni úgy, hogy minimum 3 férfi is ott van? Tudom 500 kiló sac per kb darabja...de én nem hagynám fejtetőn pihenni a motorom az biztos.
Az még ok, hogy az első bement, de a másodiknak mi volt a deal benne
Ide minimum egy kato berger kell kiemelni onnan azt a két nagy vasat...
Simán. A kanyarban ugye befelé dől, utolérte az előtte haladót - nem figyelt, rutintalan - ráfékezett és a gravitáció legyőzte a centrifugális erőből adódó felegyenesedési hajlamot. Az, hogy a lába sem bírta a súlyt, az csak a ráadás.
Más baján nem szép dolog röhögni de ez mégis hogy csinálta
De milyen sz@r hangja van már a kamerás motornak....
Az amcsikat mi tartja még életbe saját hülyeségüktől az számomra örök rejtély 1:16-tól
http://youtu.be/pUB2darr5mU
Ő Horvátország köztársasági elnöke.