A kormányablakban a csajszi azt mondta, hogy ezt a trikolort kb 50e-ért gyártják újra, de azt már senki nem szokta kérni. Úgyhogy 12e lesz az új. Szóval nincs ingyen.
Hát azt rohadtul nem mondanám, mert 4x vettem le-tettem fel a régit. (legutóbb már haspáncél bontással együtt is az asztalon volt 26 perc alatt...hát a gyakorlat ugye)
Megcsapágyaztam, becsiszoltam a keféket és a csúszógyűrűket, vettem bele új fesszabályzót (feleslegesen) kiméregettem, aztán pár nap után megint elkezdett alkalomszerűen b&szakodni pár percre/másodpercre, vagy indításkor az első nagyobb gázfröccsig.
Jobban megnézve az állórész tekercselését, van egy része, ahol el van színeződve a zománc, ott gyanítok némi időszakos menetzárlatot.
Szétnéztem bontott generátorért, pár hirdető aki bont otthon, csak szimplán nem válaszolt azóta sem.
Aztán az egyik otthoni szétbontó odaadná 12e-ért, de csütörtök (na nem ez, hanem az előző) óta annyit csinált, hogy elküldte az első képet (aztán udvariasan érdeklődve, hogy akkor lesz generátor, vagy mi a f&szom? "Jó, jó, holnap nekifekszek teljes erővel" aztán rá két napra megint ráírtam hogy "na, mi a tököm van, mert mennék érte" bejelentette hogy "egyedül nem tudtam levenni" pedig még segítségként képeken feliratozva, benyilazva leírtam hogy mit, mivel, hogyan kell csinálni. (oké, tisztában vagyok vele hogy én vagyok a hülye😸)
A másik 406 bontós meg "szia, van, 15e Ft" és küldte a második képet, ami kb olyan, mint amit most szedtek ki a disznók alól.
Na akkor döntöttem el, hogy elmegy mindegyikőtök a ..........
Némi keresgélés után a Lángnál épp volt egy, akciósan 35e-ért (76e egyébként) és meg van oldva hosszú időre a probléma. (3. kép, de ehhez elqrtam több mint két hetet)
Én tudom sajnos. Én voltam itt az első, aki cserére már az új, 2-2-4 karakteres rendszámot kaptam motorra (legalábbis abban az irodában), mert az ügyintéző nem értette, hogy a gép miért nem engedi az új, 3-3 karakteres rendszámot kiadni, illetve egyedi gyártásként 70 ezer körül engedte volna, de arra meg nem tartottam igényt annyiért.
Asszem 6 ezret fizettem.
Ez egy bosch szerviz Dabason és egyben vizsgabázis is. Évek óta járok hozzájuk, nagyon rendesek, segítőkészek voltak mindig, a motoromat is oda vittam már az elmúlt 3 alkalommal, meg ezt az autót is többször. De május óta új vizsgabiztosuk van. Azóta most voltam először vizsgáztatni, de úgy gondolom, hogy nem is megyek többet.
Szerintem sem volt semmi. De azt mondta, hogy a fólia fel van hólyagosodva és ezért cserés. Én is összeszólalkoztam vele, főleg azért, mert a biztosítóhoz be kellett jelenteni, a pálya matricát át kellett íratni, új rendszám +12e... szóval egy csomó nyűg, szerintem a semmiért.
Igazából gond... Csak attól függ, hogy a szerv meg akar-e büntetni miatta, vagy a vizsgabiztosnak milyen kedve van a műszaki vizsgán. Én most műszakisztattam az asszony autóját és kicseréltette a rendszámot a fasz, mert szerinte kopott volt a hátsó. Akkor mondta, hogy az átfúrtat is el kell küldje cserére. De szerintem sok vizsgabiztos szarik rá, én kifogtam egy köcsögöt.
Ilyen volt
Gumi fékcsö csere intervallumos rendszeresen cserélni kell. Nem cseréltem még de ha igazán megbízhatót akarnék olyat mint az ÚJ akkor cserélném. Csatlakozókat néztem át és cseréltem ahol melegedett kontaktos volt. AC megszakítóját ellenőriztem jó volt fék karmantyúkat cseréltem stb Elméletileg igazad van, gyakorlatilag meg hülyeség. Ha be van tartva a szervíz előírás plusz még ellenőrzöd azt ami esetleg rossz LEHET simán ott van pariban az újjal csak te ezt nem tudod elfogadni. Mert idő vasfoga már megrágta anyagfáradás kiszívta a nap, berozsdált, kidörzsölt, miegymás. 😁 Nem, nem szívta ki a nap, garázsban állt, kevés km-es, nem fáradt az anyag jó anyagból készült, nem dörzsölt a vezeték védő csőben van és nem porladt el a kábel nem BMW. 😂
Baxhatod a TMK-t, nem lácc a jövőbe... 😅 Nekem mit kellett volna tennem San Marino előtt 10 nappal, kicserélnem az első gumi fékcsövet? Minek, hisz semmi baja sem volt 😁 mégis elfosta magát egyik percről a másikra.
Mikor cseréltél a Frén gumi fékcsöveket? Munkahenger karmantyúkat? Vagy olyan vezetékeket, amik 30 éve dörgölődnek egymáshoz egy kábelkötegben, valahol a tank alatt? Na, na? 🤔
Nem kell MINDENT kicserélni csak azt ami rossz és kész. TMK ha tudod mi az régen is így volt ez egy teljesen normális bevett megszokott tudott ismert eljárás. Az FZR 1000 közel ugyan azt tudja mint a CB 1000. Az hogy az egyik új másik meg 30 éves az nem tudásbeli különbség. Forgalomba zavarodtál. Nincs értelme buxát nyitogatni 😁
Erről habogok... kicseréled, amit és amikor kell, ezt tudjuk tenni... de nem lehet MINDENT kicserélni, és amit nem cseréltél ki, az 30 éves marad... nem tudhatod, melyik pillanatban adja meg magát, mert örökké semmi se tart.
2-3 éves kell, amiben 10-20 ekm van. Ja, hogy az nem 2 milla? Hát ez van...
Az új Honda CB 1000 NEM ugyan azt tudja mint az FZR 1000, mert az ÚJ, a másik meg 30 éves - az "apró" technikai eltérésekről nem is szólva 😁
Ui: egy 500-as Hornet 2,5 misi újan, azzal is lazán tudnál 100-al menni Ausztriában... de egy 650-es 3,5, az már 95 LE, az nem kompromisszum... aki meg 1000-t akar 100++ LE-vel, az vagy nyissa a buxát 5 milláig, vagy járjon 30 évessel.
Megcsapágyaztam, becsiszoltam a keféket és a csúszógyűrűket, vettem bele új fesszabályzót (feleslegesen) kiméregettem, aztán pár nap után megint elkezdett alkalomszerűen b&szakodni pár percre/másodpercre, vagy indításkor az első nagyobb gázfröccsig.
Jobban megnézve az állórész tekercselését, van egy része, ahol el van színeződve a zománc, ott gyanítok némi időszakos menetzárlatot.
Szétnéztem bontott generátorért, pár hirdető aki bont otthon, csak szimplán nem válaszolt azóta sem.
Aztán az egyik otthoni szétbontó odaadná 12e-ért, de csütörtök (na nem ez, hanem az előző) óta annyit csinált, hogy elküldte az első képet (aztán udvariasan érdeklődve, hogy akkor lesz generátor, vagy mi a f&szom? "Jó, jó, holnap nekifekszek teljes erővel" aztán rá két napra megint ráírtam hogy "na, mi a tököm van, mert mennék érte" bejelentette hogy "egyedül nem tudtam levenni" pedig még segítségként képeken feliratozva, benyilazva leírtam hogy mit, mivel, hogyan kell csinálni. (oké, tisztában vagyok vele hogy én vagyok a hülye😸)
A másik 406 bontós meg "szia, van, 15e Ft" és küldte a második képet, ami kb olyan, mint amit most szedtek ki a disznók alól.
Na akkor döntöttem el, hogy elmegy mindegyikőtök a ..........
Némi keresgélés után a Lángnál épp volt egy, akciósan 35e-ért (76e egyébként) és meg van oldva hosszú időre a probléma. (3. kép, de ehhez elqrtam több mint két hetet)
Asszem 6 ezret fizettem.
Ilyen volt
Mikor cseréltél a Frén gumi fékcsöveket? Munkahenger karmantyúkat? Vagy olyan vezetékeket, amik 30 éve dörgölődnek egymáshoz egy kábelkötegben, valahol a tank alatt? Na, na? 🤔
2-3 éves kell, amiben 10-20 ekm van. Ja, hogy az nem 2 milla? Hát ez van...
Az új Honda CB 1000 NEM ugyan azt tudja mint az FZR 1000, mert az ÚJ, a másik meg 30 éves - az "apró" technikai eltérésekről nem is szólva 😁
Ui: egy 500-as Hornet 2,5 misi újan, azzal is lazán tudnál 100-al menni Ausztriában... de egy 650-es 3,5, az már 95 LE, az nem kompromisszum... aki meg 1000-t akar 100++ LE-vel, az vagy nyissa a buxát 5 milláig, vagy járjon 30 évessel.