Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen.
Az Angel ST jó gumi. Sokat tettünk fel, eddig mindenki szerette.
Sziasztok!
Valakinek valami tapasztalat ezzel a gumival kapcsolatban? Jó áron van a pár. Egy régi BMW k1200rs-re gondoltam.

https://www.r17.hu/termek/4614...
"Nesze sánta, itt egy púp". Olyan.
Winkler meg tesztel motorokat,de hogy minek?
Mer az jó vagy rossz? 🤔
Kétségtelen.
...de mégse olyan, mint a manapság megszámlálhatatlan mennyiségű önjelölt tesztelő jutyúber. Én nem voltam sose rajongója, de neki van múltja, és a mai kínálatból... ugye...
A régiekből Bazsó-Winkler off, a Vályit ki nem állhatom, ki van még? Speedzone is már csak nyomokban
Sziasztok.
Csikós egy Ducati blokkos Cagivától is el tud ájulni... :D :D
Phűűű... vagy inkáb pü 😁
😺
Nem láttam mert nem nézek már autós oldalakat vagy 2 éve. És ez azért van mert nem érdekel már. Csikós meg elájulhat bármitől, én attól még nem fogom sztárolni kínát. (sem)
Ezt látta, Józef? Pekingi só, Csikóssal. Már szinte ő az egyetlen, akit nézni lehet... na ő nem egy modern, inkább maradi, mégis el volt ájulva.
http://youtu.be/hriWP4r7Enw
Nem nézted figyelmesen a filmecskét...6:40-nél csak be kellett volna fordulnia az autó után. Nem érte el az úti célt, hanem befejezte a kereszteződés közepén, mert nem tudta kezelni a helyzetet.
Ismerőseim akik járnak oda/éltek ott, elmondták hogy ez ott mind igaz (bár akadozós az egész, de működik) viszont a nagyvárosoktól távolodva már oltári szegénység van és pl. az sem érdekel senkit, ha megesz a tigris a falu határában.
Sziasztok srácok!
most rámentem ezekre a kamerás magyar utazókra és máshol sem olyan szar. Néztem azt a kamupárizsosat is, de igazából az sem tragikus, sőt.
Nem nézted figyelmesen a filmecskét... nézd, mit mond 2:50-nél 🤔
Egyébként én is úgy gondolom, hogy ez a sencsen egy kirakat város, nem hiszem, hogy egész kína így néz ki. Kis reklám a diktatúrának 😁
Megállt a kereszteződés közepén. Mi van ha legközelebb a Sárga folyóban gondolja úgy, hogy megérkeztél a célállomásra? (régen a TomTom térkép simán belevitt volna a Dunába Pesten) Vagy a szembe jövő Scania szerinte a másik sávban van, nem ebben?
Szia Sanyi! 😁
Szia Sanyaaaaaa! 😁
Sztem tök jó,de azért elgondolkodtató
Sziasztok.
van ez a magyar cég, amit már megvett valami nagyvállalat, az itt van a környékünkön, mindig látom az ilyen megokosított kocsikat jönni-menni. Pont van is a híd ezen oldalán egy dupla körforgalom ajándékba nekik