Láttam.
De a tank oldalán az a biszbasz a márkajellel, a tank elején a semmire sem jó szürke izé, a hűtő körül két m2 borítás, ráadásul a hűtő rácsa pont olyan, mint nagyanyám régi gázkonvektorán. Persze lehet hogy ez mind fém, de innen műanyagnak látom.
A cirkàlót ugyanezzel a blokkal. Ahogy néztem az adatokat, semmit nem variáltak ahhoz képest. Őszintén megmondom, hogy azt is nagyon szerettem és ez a motor is nagyon tetszik. Élőben is láttam többször, nagyon bejön. Az egyetlen baja, hogy annyiert megkapod a teljesen BMW voge 900-ast és az azért más liga, vagy 6-7-800-zal olcsóbban a nagyon fasza 800-ast. De külsőre nagyon tetszik és kidolgozásra hibátlan ez a kamu kamuolasz is, szerintem meg a lefikázott blokk teljesen jó, mint egy icipicit gyengébb vara
Ma üldigéltem az új X-Capen kicsit. Jól néz ki és az elsőhöz lépést nincs a tank oldalában az a faszom buci ami nyomta a combom. Viszont a hátulja olyan bénán rövidnek tűnik. A benelli x az nekem jobban tetszett de a morini is szép igazából. Ákos barátom árul egy matricázott arany aranykereku szétextrázott szürkén egy ideje alighasználtan. (Vett egy Fantic Caballero-t inkább) ezek mind ugyanaz az ex kawa blokk. Árban túl közel van a voge 800
Nem tudom, engem ezekkel ki lehet kergetni a világból. :)
A másik, ami zavar, hogy teljesen ködös a származása és a sajtó is össze-vissza beszél. Keeway, azaz QianJiang, de olaszok gyártják. Ja, nem, a QJ gyártja. Ja, nem... a Gaokin gyártja (Gaokin Thor eredetileg), a QJ csak ráteszi a matricáját. Ehh.
https://totalcar.hu/totalbike/...
Most így közelről nézegetve a részleteket, elsőre a régi Lego készletemből a motor ugrik be, a kis emberkével. (az tény, hogy magamat nem tudnám elképzelni rajta)
A sok műanyagtól eltekintve (már ha a stílust nézem) ez mint motor, nem néz ki rosszul. (a mostaniak között)
Az más kérdés hogy ez nem cruiser, hanem egy furcsa formájú motor. (most látom először, eddig azt sem tudtam hogy van ilyen is)
Azért nagyon szerethető motor. Idén már többet tudtam használni, és jövő évtől még többet fogom. Főleg hosszabb egynapos kirándulások,útjaim voltak, napi 300-600km között. Pont erre való.
Amíg rendesen működik a bömbike, nem tervezek motort vásárolni. De ha valami komolyabb hiba feütné a fejét, (remélem ez csak jó sokára lesz) akkor csak egy új motor jöhet szóba. Mivel erősen korlátozottak anyagi lehetőségeink,nem a felső kategóriás gépek elérhetőek számomra.
https://www.kepesmotor.hu/hond...