Addig eljutottam hogy jobb oldalról ki tudtam szedni azt a rezgéscsillapítót de akkor se megy a tengő kifelé. adtam már neki fél flakon wd40et de meg se moccan.
Zsolti miért nem mész kamionozni? Waberers Gyuri bácsi szívesen felvesz bárkit aki látott már kamiont!
Odamész, megkérdezik hogy vezettél-e már kamiont és ha már csak egy Talán a válasz akkor mondják is hogy azért lássuk, tolass már pár métert a kamionnal.
Amint becsuktad a fülke ajtaját már nyomják is rá kívülről a lakatot és indulhatsz is külföldre és garantáltan három hónapig nem fogsz hazajönni! (ha rajtuk múlik sohasem)
Én se mentem,mert a pénz nem minden,és nem akartam kockáztatni a életem. Nem vagyok nagyra vágyó,és szeretem a békességet. Ezért maradtam ebben a szép országban,meg ugye ez a hazám.
Szőke nő bemegy a konyha felszerelés részlegre és kérdi az eladót!
-Ez mi?
-Ez 1 termosz.
-És mire való?
-Ha hideget rak bele hidegen tartja ha meleget melegen tartja.
-Jó kérek egyet!
Büszkén viszi a munkahelyére a szőke nő és kirakja az asztalra.
Kérdi a kollégája ..
-hát ez mi?
-Ez egy termosz!
- És mire való?
-Ha hideget raksz bele hidegen tartja ha meleget melegen tartja.
- És mi van benne?
-Fél liter tea és egy jégkrém!
(első lejátszás közben még az XP-m is újraindult olyan félelmetes mutatvány
Jó amoci,amióta meg szervizelték?
Mennyit mentél azóta vele?
látni se bírom, én annak idején alig vártam hogy végre egyben legyen a cucc
Odamész, megkérdezik hogy vezettél-e már kamiont és ha már csak egy Talán a válasz akkor mondják is hogy azért lássuk, tolass már pár métert a kamionnal.
Amint becsuktad a fülke ajtaját már nyomják is rá kívülről a lakatot és indulhatsz is külföldre és garantáltan három hónapig nem fogsz hazajönni! (ha rajtuk múlik sohasem)
-Ez mi?
-Ez 1 termosz.
-És mire való?
-Ha hideget rak bele hidegen tartja ha meleget melegen tartja.
-Jó kérek egyet!
Büszkén viszi a munkahelyére a szőke nő és kirakja az asztalra.
Kérdi a kollégája ..
-hát ez mi?
-Ez egy termosz!
- És mire való?
-Ha hideget raksz bele hidegen tartja ha meleget melegen tartja.
- És mi van benne?
-Fél liter tea és egy jégkrém!
Ja hogy már mindenki szétkapta a mociját.