Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 2 bal oldali egyforma, de a jobb oldali más. Pont ellentétes a nagy luk formája..tükrözve van jobban mondva
de mintha a subervezetővel lennének gondok?
ezen ugyan akkorák a lyukak nincs felfúrva
Nem lett túl jó, de a jobb szélső legnagyobb luka kicsit érdekes formájú, csak nem hozzá lett piszkálva?
Igeeeeen! abból mindig lehet tanulni, jöhet a kép!
van alatta 1 autóemelő és mozgatom fel le és semmi. forogni forog de ki semmi.
Meg tudod valamivel finoman emelni alulról a blokkot? (amin billeghet ha mozgatod?)
Már azt is csináltam ütögettem nem gyengén és semmi, oldalra semmi csak körbe mozog.
Nem számít hogy hány van bent mert nem méretpontos az illesztés. (hengerfej elejénél szoktam emelgetni és közben húzni)
Csinálj "teli" anyát és üsd meg fával.
már mindent próbáltam és forgatom mozog a blokk szerintem 1 kiscit ferde a tengő
Ábrus mi a titka felső tengö is bent van nemcsak az alsón van a súly.
Meg kell mozgatni a blokkot közben és úgy kihúzni mert feszül.
Ja és megkaptam a pénzem
Hát nem hiszem el a tengely forog az anya lent a tengő meg se mozdul kifelé
Szerettek "hol a hiba a képen"-t játszani?
Most hozta a postás Gyulánk három súberét amin két egyforma lyuk van. (de?)
AZ nekem se volt rajta mikor megvettem a vasat. KEmény pénzekért lett rendelve hozzá.
Jaja most úgy csináltam csak megtoldottam 1 180cm csővel na azzal is izmos volt de engedett.
Az érdekes mert az körben fogja, a villás meg nem. (ha csak nem valami gyengébb anyagminőségű szerszám)
Én úgy szoktam ilyenkor hogy az egyik végén beékelem a vázhoz vagy amihez felütközik a csillag vagy villáskulcs az egyik végén, a másikon meg rá a crovaszárat és bándzájjj! (valami engedni szokott)
akkor onnan próbálom
a csillag nyalta le nem a villás
Mert a csavar feje keményebb anyagból van, a villáskulcsot pedig ilyenkor ne használd mert az biztos lenyalja a lapolást.