Igen, de nem mértem le külön-külön egyiket sem. Arra meg végképp nincs garancia, hogy némelyik köszörült lenne. Nincs fasza tolómérőm, mikrométerem, hogy ellenőrizni tudjam.
Amikor vittem a gépet pécsre a yako-hoz, akkor elvittem ezeket is, de a gépemen az összes hézag értéken belül volt.
Jó reggelt. (de neked nem olyan jó)
Nem tudtam szerezni akkora hézagoló betéteket amik neked kellenének, ugyanis egyszerűen nincs senkinek cseredarab.(csak bazi vastag lenne)
1: A Yamahánál természetesen van (új) ami tessék kapaszkodni:~3e Ft/db
2: 800 Ft/db áron köszörülnék méretre darabját gépműhelyben (gányolás de működik)
3: emrének van egy plusz hengerfeje amiben lehetnek jó betétek cserekereskedelem céljából (bár ezeket olvasva úgy fogja őket őrizni mint a hasadóanyagot)
IDŐPONTVÁLTOZÁS! E héttől már nem szerdán, hanem csütörtökönként leszünk halhatóak a www.motoroshang.hu -n! A Fastride adó, továbbra is olyan adó, amit Te kapsz, és nem te fizetsz! Tehát várunk téged csütörtökön 20:30-tól.
Itt vagyok havernál. Keressetek rá a TrialHD nevû xboxos játékra, nagyon fasza! Meg black ops-ozunk. Mizzu? Mi van a bicómmal? egy hete még meg akartad tartani! mizu marijja?
Amikor vittem a gépet pécsre a yako-hoz, akkor elvittem ezeket is, de a gépemen az összes hézag értéken belül volt.
Nem tudtam szerezni akkora hézagoló betéteket amik neked kellenének, ugyanis egyszerűen nincs senkinek cseredarab.(csak bazi vastag lenne)
1: A Yamahánál természetesen van (új) ami tessék kapaszkodni:~3e Ft/db
2: 800 Ft/db áron köszörülnék méretre darabját gépműhelyben (gányolás de működik)
3: emrének van egy plusz hengerfeje amiben lehetnek jó betétek cserekereskedelem céljából (bár ezeket olvasva úgy fogja őket őrizni mint a hasadóanyagot)
Jó hosszú volt a tegnapi nap. Nem is volt már humorom este bekapcsolni a lapost.
Holnap pötyögök ábrus hány kg, majd lefényképezem