Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem.
Igen, de nem mértem le külön-külön egyiket sem. Arra meg végképp nincs garancia, hogy némelyik köszörült lenne. Nincs fasza tolómérőm, mikrométerem, hogy ellenőrizni tudjam.
Amikor vittem a gépet pécsre a yako-hoz, akkor elvittem ezeket is, de a gépemen az összes hézag értéken belül volt.
Nincs valakinek eladó nagyobb LEGO készlete? (unokaöcsémnek keresek karácsonyra)
Ha jól emlékszem akkor szét volt szedve a h.fej nem?
az igaz hogy van egy plusz garnitúra, de fingom sincs milyen méretűek
Egy 4. lehetőségen most
És neked 12 db kellene amik 170-180 közötti méretek.
Jó reggelt. (de neked nem olyan jó)
Nem tudtam szerezni akkora hézagoló betéteket amik neked kellenének, ugyanis egyszerűen nincs senkinek cseredarab.(csak bazi vastag lenne)
1: A Yamahánál természetesen van (új) ami tessék kapaszkodni:~3e Ft/db
2: 800 Ft/db áron köszörülnék méretre darabját gépműhelyben (gányolás de működik)
3: emrének van egy plusz hengerfeje amiben lehetnek jó betétek cserekereskedelem céljából (bár ezeket olvasva úgy fogja őket őrizni mint a hasadóanyagot)
Reggelt! Thomas, box-on mennyi idô volt végigvinni a black ops-t? Nem vesztettél semmit, hogy csak ma jöttél fel
Reggelt!
Jó hosszú volt a tegnapi nap. Nem is volt már humorom este bekapcsolni a lapost.
csá
Jó reggelt
Biztos vagy benne
Nekem is tele a pince
IDŐPONTVÁLTOZÁS! E héttől már nem szerdán, hanem csütörtökönként leszünk halhatóak a www.motoroshang.hu -n! A Fastride adó, továbbra is olyan adó, amit Te kapsz, és nem te fizetsz! Tehát várunk téged csütörtökön 20:30-tól.
Itt vagyok havernál. Keressetek rá a TrialHD nevû xboxos játékra, nagyon fasza! Meg black ops-ozunk. Mizzu? Mi van a bicómmal? egy hete még meg akartad tartani! mizu marijja?
mééég semmi vagyis valami, de még nincs kész
Mitomén, ha már ennyire benne vagyok a pöttyintésbe...
Na mi van a nehézlöveggel?
Minek a fénykép?
Mármint nem ábrus,hogy hány kg... XD
Nah léptem srácok. Jó éjt előre is

Holnap pötyögök ábrus hány kg, majd lefényképezem
Hello egy kis érdekesség: http://youtu.be/sDTmKNl3e6Q