Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felhívnám a figyelmed a h.sz első öt szavára.
Ez olyan hogy 25 éve 18000ft volt 1 etz 250 akkor ma 1 25 éves motorért miért kérnek el 80-100e ft ot, akkor a yamahámat el tudnám adni 1milláért vagy többért.
Ja hozzáteszem amikor jó kisfiú voltam. Hát nem sűrűn volt zsebpénzem
Ez drága 25 éve 2000ft volt a Corvin áruházban. .
Azon gondolkoztam mikorra gyűjtöm össze a zsebpénzemből ami 10ft volt naponta.
Az én első kocsim 11-éves volt,és egy évvel később már karosszériázni kellett.10-évnél idősebb kocsinál már nagyon oda kell figyelni,mert ha nem gondozták kellőképpen,ebben a korban már egymás után jönnek elő a bajok.Szóval én is javítottam sokat mert nem néztem át alaposan,inkább legyen drágább,de jó állapotban,mert ha mindjárt költeni kell rá,könnyen elmegy tőle az ember kedve is.
Itt már tegnap délután óta szakad kisebb nagyobb megszakításokkal.
Ma is vagy kétszer már lesepertem mindent.
Már volt aki jelezte fényezésen való részvételét pedig csak tegnap délután óta esik hó
Nyilak? Menyire vagy otthon benne?Most készülök venni 1 nyílpisztolyt.Szted 15 méterről átszalad 1 kakason? Az 50-60 fontosra gondolok.Jól emlékszem h a légpuskának 120 m/s a torkolati sebje?Ezeké 40,jó tudom,nem lehet összehasonlítani az áthatoló képességet,és az ölőerőt,de ilyenekkel még nem játszottam,csak 150 fontos számszeríjjal
sok a törött autó?
Sziasztok!Megjött a ganéjjj idő nálunk is!
Csinálja a melót
Csak Tomaszt zrikáljuk, de rosszul tűri
Na sziasztok, na mi van?
Na jó. Fejezzük be ez a kocsi témát. Nekem nincs igazam, ezzel zárjuk le szerintem.
Én máshogy vélekedek bizonyos dolgokban, és ezt a tapasztalatlanságomak tudom be.
250?
Fényezés? sztem az a legkevesebb, fontosabb, hogy egy úthibánál ne törjön ketté, vagy ne essen ki a kereke... mer az halálos is lehet.

Haver ilyen golfja, eltört a rugótányér menet közben, zökkent 1et, de hazament a lábán, úgy, hogy a kereket a dob(!) tartotta.
De másnap bontóból kijavította 1500ér.
Ezt a Golfot egyébként tök véletlenül találtam mint példát, és most a képeket nézegetve (főleg a belsejét) ugyanaz a kellemes érzés ugrott be mint 85-ben Genfben, amikor mentem apámmal akksit venni (kizárólag magyar nyelvtudással ) a nagyapám után örökségül maradt I-es Golfba (82-es 1,6 benzines volt és 3500km volt benne) és ott az AMAG Garage még megvan udvarán százszámra álltak a Golf és Jetta kettesek még rendszám nélkül.
Ahhoz hogy ugyanígy nézzen ki először is le kéne fényezni, abból egy normális munka ~200-250e. És mást még nem is csináltunk.
Mondd csak neki, hadd keményedjen a gyerek!
Igen,ezt az elvet én is próbáltam annak idején, de aztán rá kellett jönnöm hogy az sosem lesz olyan, és inkább a jót kell venni még ha drágább is mert "egyben" van.
Ugyanis a "meg lesz csinálva" sosem olyan mint ami "egyben van"
Tamás, most az egyszer biztosan igazad van ! - Veled van a baj

Mikor jössz má rá, hogy olcsó húsnak híg a leve? királyfi, mennyi idős is vagy? (mint a viccben, tudod )

Na jó, nem piszkállak ezzel, úgyis hiába próbáltam már nem1x, aztán csak besértőcc.