Perszeee, sokan mondták a microsoft-tól is, hogy a w7 minden régi gépen is fut majd, de ami igazán a w7 előnye - sebesség - az azért nem igazán ütközne ki egy pII-esen...
vettem minenfélét a redbaronban (mindjárt el is beszélgettem ott dolizós barimmal, az ottani melóról.. ) vettünk egy U-lakatot, egy acélsodronyos zárat, egy ilyen leporellószerűen üsszehajtogathatósat, egy motorponyvát miusnak, két eü-csomagot 2000Ft-ért
Passz, én csak normál íjjal lőttem, az brutális, emberre is bőven elég
A jó légpityu 170 m/s, ez a törvényes határ (de fel lehet azért menni 240-ig) de ez csak 1grammos lövedék, a nyíl jóval több, tehát a megállító ereje is nagyobb, mégha lassabban is megy.
Na meséljetek Nekem. Láttam Pupu-nak kész a motorkája, Thomas-nak segítettek kocsit választani, Sanyi golfijáért többen is rajongnak - amit nem csodálok - és csövi szenved a pc-vel. Tudok küldeni w7 és w7 aktiváló torrentet ha köll
A jó légpityu 170 m/s, ez a törvényes határ (de fel lehet azért menni 240-ig) de ez csak 1grammos lövedék, a nyíl jóval több, tehát a megállító ereje is nagyobb, mégha lassabban is megy.
Jó éjszakát.