Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tanyálni babettával is qvanagyot lehet.
A különbség, hogy míg a babettát, főleg ha "jól kivilágított" példányról beszélünk, nem látja az autós, és a kicsi sebesség miatt mire észleli késő. + nemtudom, de kocsival jártatok már úgy, hogy robogós a kis 50-es szarral előre ment, és Te pedig a lámpától eljöve 100 m múlva megelőzted, mert Ő nem tudja tartani a 60-at. Minden egyes ilyen visszaelőzés egy veszélyforrás Minél kisebb a sebessége, annál többen és többször előzik meg. Minnél kisebb a sebességkülönbség annál kisebb a veszély. Nem kell kerülgetni, halad a forgalommal.
Ez is igaz
egy 70-80-as robesz meg 100-at azt akkorát lehet vele tanyálni mint bármivel
11 kw-ot nem igazán tudom behatárolni erőben, hogy mennyi...de ebben akkor igazad van. Nekem egyből egy NSR jutott eszembe, 120-130-at megy a kis pörgős
Nem hülyeség ,125-ös négyütemü(max11kw)azért nem annyira erös,jobb alternativa mint egy vinnyogó 50-es.
Dászííp
dehát, amiket mondtál, azokon kívül egy ilyennek nem is lehet más baja
sziasztok!

Sanyi ha elviszik a Golfit sírhatsz majd

Autó rendbetételhez röviden:
2005 ben vettem a golfot 300 ért
kb egész jó állapotban.
két évvel később a motorját kellett rendbe rakni: kb 150 e
tavaly nyáron teljes hegesztés+ telibe fényezés:
lakatos munkadíja+ anyag hozzá+ fényezés anyaga= kb 170e

persze ezek a főbb dolgok csak.
(mióta nálam van 4 új lengéscsillapító, új fékek, szilentek, gömbfejek..)
és így is csak egy 26 éves autó

teljesen egyben nincs kép róla
ez jóó
Ez jó. Bár ismertem.
Két legjobb barátnő beszélget:
--Képzeld megcsal a pasim. . .
+++A kúrva anyját! ! !
--És a közös kotununkat használja. . .
+++A kúrva anyját! ! !
--De alaposan kitoltam vele:kiszúrkáltam mindet! ! !
+++A kúúrrvaa annnyyyááádat! ! !
Hát igen,én is valahogy így gondolkodtam ezzel kapcsolatban ,ez valahogyan valahol olyan minta lóerő,és nyomaték kérdés,hogy össze is függ meg nem is vagyishogy mi van?
Mind 1 a nagyobb tömeg nehezebben áll meg,még ha lassabban is megy,úgymond van húzása,mint az 5 kilós kalapácsnak
nya igy gondolkodom,annyi pénzt megér mégha csak szórakozok is 1 kicsit,majd beszámolok neked h jó buli-é
Nameg jól mutat a falon is 16 üres falam van
Nem tudom minek akarják ezt a 125-ös szabályt...szerintem hülyeség. Minek még erősebb motort adni az "autósok" kezébe?
Már régebben is néztük, Sárkánycenter-be láttunk is nővérkéset, meg mikulásos-t, de mióta hallottam a wc-ben megkopaszított - háhh mekkora szópoén - csajról azóta nem megyünk oda.
Dobhatnál egy receptet - Én még a mézes fahéjas tejet is elrontottam - mielőtt kaptam egy receptet róla
Ne sexshopba menjetek, mert Qva drága. Sima fehérneműboltba is találni, vagy ha másnem rendelnek.
Egyébként ez kezdő háziasszonyos egyszerűsüti.! Ilyen bolond biztos cucc. Konkrétan nem kell sütni.
háztartási keksz, krém, zselatin, gyümölcs. Finom egyébként. Cukormentes. Édesítő került bele. Vigyázok a vonalaimra.
Pont a minap mondtam Timinek, hogy kéne valami jó rucit vennie Magának karira
Megvagyunk, gyerek még csak egy van, nyivákol hogy vegyek egy quadot, mert itt a tél. Most quad keresés van ezerrel, meg pitbike eladás. Az se lenne baj ha beszámolnák egybe.... Ezenkívül minden OK.
Akkor lesz lagzi, ott lesz a tali!
Úúúú. Szívesen megkóstolnám....a sütit
Erigymáá Poti ! Szexi köntös, mi? Nővérkének volt öltözve. Miniszoknyásnak!
Akkor laura is kiszúrja az Ő gumijait
Szeva Thomas! Szexi köntösben - és csak abban?! - sütötte a sütikét?